PaPara Kart.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,276
Merhabalar,
ön ödemeli kart arayışındayım ve kriterlerim şunlar;
-Para çekebileceğim
-Aylık kullanım ücreti olmayacak.

bir kart arıyorum ve en çokta papara kartı uygun buldum bu kriterlerde daha iyisi var mıdır?
(ininal önermeyin lütfen)

Papara güzeldir hocam. Yalnız bazı kartlarda çip yok. Ona dikkat etmeyi unutma :)

Tosla var onda da aylık kullanım ücreti yok ve istediğiniz her banka atmsinden ücretsiz para cekebiliyorsunuz.

Papara güzeldir hocam. Yalnız bazı kartlarda çip yok. Ona dikkat etmeyi unutma :)
Black kart almayı planlıyorum var mıdır?Çip temazsız için midir?
Post automatically merged:

Tosla var onda da aylık kullanım ücreti yok ve istediğiniz her banka atmsinden ücretsiz para cekebiliyorsunuz.
TOSLA;
2019 Yılından beri hizmet veren ve Yavaş yavaş bilinmeye başlayan karttır.
Fiyatı= Anonim (isimsiz) olarak TeknoSa gibi yerlerden 5 TL, İsmine özel kart 2020 30 Mayıs'a kadar 1 TL, kampanya dışı 10 TL olarak satılıyor.
Yaş Sınırı= 13 Yaş ve üzeri herkes kullanabilir.
Kullanım Ücretleri= Hiçbir kullanım ücreti yok. Yurt dışı ATM'lerden para çekimlerinden 5TL kesinti yapar. Sadece Akbank ATM'lerinden veya Havale ile Tüm Banka Kartları ile para yatırılabilir. Tüm ATM'lerden para çekilebilir.
ÖNEMLİ= Sadece kendi isminize kayıtlı banka kartları ile para yatırıp çekebilirsiniz. Bundan dolayı internette aldığınız bir ürünün iadesini alamazsınız. bu kısım sıkıntı çıkarır diye korkmuyorum değil açıkçası:)

Merhabalar,
ön ödemeli kart arayışındayım ve kriterlerim şunlar;
-Para çekebileceğim
-Aylık kullanım ücreti olmayacak.

bir kart arıyorum ve en çokta papara kartı uygun buldum bu kriterlerde daha iyisi var mıdır?
(ininal önermeyin lütfen)
eğer çipsiz kart alırsanız para çekme özelliği yok .ben ininal kullanıyordum aylık 750 tl limit olduğu için papara çipsiz kart alıcam para çekme o kadar da önemli değil açıkçası ama onaylı hesaba geçersen yüklü bi miktar limitin oluyor .

Black kart almayı planlıyorum var mıdır?Çip temazsız için midir?
Vardır galiba. Ben teknosadan ve internetten iki normal papara almıştım Teknosadakinde çıkmamış, internetten aldığımda çıkmıştı. Yani belki satış yeri de fark ediyordur.

eğer çipsiz kart alırsanız para çekme özelliği yok .ben ininal kullanıyordum aylık 750 TL limit olduğu için papara çipsiz kart alıcam para çekme o kadar da önemli değil açıkçası ama onaylı hesaba geçersen yüklü bi miktar limitin oluyor .
Kendi uygulamasından sipariş verince çipli gelmiyor mu?

Papara iyi ama ayda 10 işlem yaptıktan sonra %3.4 kesiyor o kötü bide cashback özelliği var

Bence papara daha iyi gibi 2000tl aylık yükleyebilirsin ininalda toplamda 750 TL :(
Birde ininalde aylık 2tl de can sıkıyor.2tl lik büyük bir miktar değil ama olmasa daha iyi olur.

PaPara'da onaylı hesaba geçme var. Ben bugün sipariş ettim uzun zamandır ailemin TL KART kullanıyordum ama aylık para 150 geliyordu kanser. Buna limiti 50.000 TL :D ben böyle PC bile toplarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,478
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri