kamilerdogan
80+
- Reaksiyon skoru
- 219
Sorum üstte lütfen yardım edin fastpaye karti ekleyemiyorum
Nasıl gönderecem detayli anlatirmisinBankadan fastpay hesabına eft ile gönder bende aynı hatayı alıyordum böyle çözdüm
onu da kabul etmiyor ki ziraat banka kartım var deniyorum bankanız izin vermedi diyor. Amazon Jpden bile alışveriş yaparken izin veriyor da fastpay sana mı izin vermiyor diyor gülüp geçiyorumO yerde dikkat ettiysen sadece 'Banka kartı' yazıyor.
Papara kartta bankkart yerine geçer. Sistemsel hata yüzünden kart eklenmiyor.O yerde dikkat ettiysen sadece 'Banka kartı' yazıyor.
Papara'ya da artık izin veriyormuş.onu da kabul etmiyor ki ziraat banka kartım var deniyorum bankanız izin vermedi diyor. Amazon Jpden bile alışveriş yaparken izin veriyor da fastpay sana mı izin vermiyor diyor gülüp geçiyorum![]()
bakalım bir daha deneyeyimPapara'ya da artık izin veriyormuş.
Bankanızla veya Denizbank ile iletişime geçin.
EFT yaparak gönderdim 16.00 dan önce gönderimler hemen geçer diyor daha geçmedi 10dk oldu bakalım ne olacakPapara'ya da artık izin veriyormuş.
Bankanızla veya Denizbank ile iletişime geçin.
Merak etme geçer. En geç 15 dk içinde geçiyor. En azından bende böyleydi.EFT yaparak gönderdim 16.00 dan önce gönderimler hemen geçer diyor daha geçmedi 10dk oldu bakalım ne olacak