bana 1 Ayda gelmedi benden 3 hafta sonra sipariş veren kuzenime bende önce geldi Kargo berbatSelamun aleykum 15 gün önce papara blackkard sipariş etmiştim fakat hala gelmediimobil uygulamada kuryeye verildi olarak gözüküyor fakat halen gelmedi sizce daha kaç gün beklerim
Mail atma kuryeyi ara ya da müşteri hizmetlerini.peki kart sana şu an geldi mi? yada mail mi atsam paparaya?
Şuan bende mail falan bir işe yaramıyor Kuryeyi aradım Neredeyse sövücektimpeki kart sana şu an geldi mi? yada mail mi atsam paparaya?
Bana 1 haftada getirdilerŞans işi ya bana 3.5 haftada gelmişti. İnstadan yazmayı deneyebilirsin ama pek bir etki etmez beklemektan başka yapabileceğin bir şey yok.
Sana papara ya da AGT kuryeden mail gelmiştir oradan maile tıkla kuryeyi ara seçeneğine baskuryenin numarasını nereden bulucam peki
Tabii önce maildeki linke tıklaman lazımSana papara ya da AGT kuryeden mail gelmiştir oradan maile tıkla kuryeyi ara seçeneğine bas
2 ay olduSelamun aleykum 15 gün önce papara blackkard sipariş etmiştim fakat hala gelmediimobil uygulamada kuryeye verildi olarak gözüküyor fakat halen gelmedi sizce daha kaç gün beklerim