Papara yeni bir sistem getirmiş ve doğrulanmayan papara hesaplarını kullanıma kapatmış. Benim de doğrulanmamış papara hesabımın içinde azımsanmayacak kadar para vardı. Ben bu parayı hesabımı doğrulamadan nasıl çekebilirim?
veli izni hesap doğrulamadan alınmıyor ki bende hesabı doğrulamadan paramı çekmek istiyorum, sadece paramı çekmek istiyorum ya, ne kadar saçma bir sistemaynısını yaşadım veli izni alman gerek sanırım benim de param kaldı
hesabını doğrulayıp veli izni yapıp ancak alabilirsin. Yeni yönetmelik mi neymiş o gelmiş. Ben üşendim şu an hala duruyor.veli izni hesap doğrulamadan alınmıyor ki bende hesabı doğrulamadan paramı çekmek istiyorum, sadece paramı çekmek istiyorum ya, ne kadar saçma bir sistem
peki 2 sorum var : bir kaç ay sonra aylık aidat alır mı? Ve hesabı velimin hesabı olarak değiştirip onun bilgilerini girsem sonrada hesabı kapatsam olur mu?hesabını doğrulayıp veli izni yapıp ancak alabilirsin. Yeni yönetmelik mi neymiş o gelmiş. Ben üşendim şu an hala duruyor.
aidat almıyor ilk başta çekiyor sanırım sonra kullanılmayan hesap olduğu için geri yatırıyor. Veli iznini aldıktan sonra kapatabilirsin.peki 2 sorum var : bir kaç ay sonra aylık aidat alır mı? Ve hesabı velimin hesabı olarak değiştirip onun bilgilerini girsem sonrada hesabı kapatsam olur mu?
peki teşekkür ederimaidat almıyor ilk başta çekiyor sanırım sonra kullanılmayan hesap olduğu için geri yatırıyor. Veli iznini aldıktan sonra kapatabilirsin.
öyle yapmayı düşünüyorum fakat önce kimliğime fotoğraf bastırmam gerekecekpaparada aynı diğer bankalar gibi kimlik istiyor ve doğrulama istiyor. gayet normal bir şey kimliğini doğrula geç ve paranı çek bu kadar korkma.