Neler Yeni

Papara paramı çekemiyorum

thezkNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Özkan
Papara yeni bir sistem getirmiş ve doğrulanmayan papara hesaplarını kullanıma kapatmış. Benim de doğrulanmamış papara hesabımın içinde azımsanmayacak kadar para vardı. Ben bu parayı hesabımı doğrulamadan nasıl çekebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Serkan Tuna
aynısını yaşadım veli izni alman gerek sanırım benim de param kaldı

thezkNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynısını yaşadım veli izni alman gerek sanırım benim de param kaldı
veli izni hesap doğrulamadan alınmıyor ki bende hesabı doğrulamadan paramı çekmek istiyorum, sadece paramı çekmek istiyorum ya, ne kadar saçma bir sistem

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Serkan Tuna
veli izni hesap doğrulamadan alınmıyor ki bende hesabı doğrulamadan paramı çekmek istiyorum, sadece paramı çekmek istiyorum ya, ne kadar saçma bir sistem
hesabını doğrulayıp veli izni yapıp ancak alabilirsin. Yeni yönetmelik mi neymiş o gelmiş. Ben üşendim şu an hala duruyor.

thezkNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Özkan
hesabını doğrulayıp veli izni yapıp ancak alabilirsin. Yeni yönetmelik mi neymiş o gelmiş. Ben üşendim şu an hala duruyor.
peki 2 sorum var : bir kaç ay sonra aylık aidat alır mı? Ve hesabı velimin hesabı olarak değiştirip onun bilgilerini girsem sonrada hesabı kapatsam olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Serkan Tuna
peki 2 sorum var : bir kaç ay sonra aylık aidat alır mı? Ve hesabı velimin hesabı olarak değiştirip onun bilgilerini girsem sonrada hesabı kapatsam olur mu?
aidat almıyor ilk başta çekiyor sanırım sonra kullanılmayan hesap olduğu için geri yatırıyor. Veli iznini aldıktan sonra kapatabilirsin.

Viers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Adem Taş
paparada aynı diğer bankalar gibi kimlik istiyor ve doğrulama istiyor. gayet normal bir şey kimliğini doğrula geç ve paranı çek bu kadar korkma.

thezkNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf Özkan
paparada aynı diğer bankalar gibi kimlik istiyor ve doğrulama istiyor. gayet normal bir şey kimliğini doğrula geç ve paranı çek bu kadar korkma.
öyle yapmayı düşünüyorum fakat önce kimliğime fotoğraf bastırmam gerekecek :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,355
Üyeler
167,826
Son üye
zor12
Top Bottom