Papara yerine ne kullanabilirim?

Reaksiyon skoru
35
Merhaba arkadaşlar papara garanti iş bankası enpara kullanıyorum paparayı sadece youtube netflix spotify aboneliklerim için kullanıyordum. Bildiğiniz üzere papara kapandı onun yerine ne kullanabilirim Cashback ödeyen bankalar gerekiyor bana

Merhaba arkadaşlar papara garanti iş bankası enpara kullanıyorum paparayı sadece youtube netflix spotify aboneliklerim için kullanıyordum. Bildiğiniz üzere papara kapandı onun yerine ne kullanabilirim Cashback ödeyen bankalar gerekiyor bana
Papara kapandı demek doğru değil. Sadece benim deneyimlediğim kadarıyla para transfer kısıtlaması var sadece.
Soruna gelecek olursak sipay cashback oranı iyi.

Papara kapanmadı

A101 in kartı hadiyi kullanıyorum ben aylık olarak ücret kesmiyor. Güzel bir kart

Dostum anlamak istemiyorsunuz inatla kaç gündür :
1- Papara kapanmadı
2- Hizmet vermeye devam edecek , lisansı da iptal edilmedi
3- sadece merkez bankası tarafından işlem limiti uygulanıyor önümüzdeki günlerde eski hizmetlerine döneceklerini söylediler.

steamdede ödemedi papara dün bemde
İnternetten alışveriş yapamıyorum Hepsiburada trendyol çalışmıyor Dün spotify ödememi çekmedi içinde para olmasına rağmen uygulamayı kullanamayacaksam ne işime yarar Başka alternatif lazım bana
Bir kaç saat önce insanlar sigara vs... aldı bildiğim kadarıyla 2000tl günlük limit uygulanıyor.

Tahminimce ininal gibi olucak sonu 4-5 aydır ininalde kapalıydı ve hala kapalı
Papara büyük bir yer. Çoğu takıma sponsor. İçeride dönen para miktarı çok. İninal ile benzer olamaz. En kısa sürede düzelteceklerdir.

Tahminimce ininal gibi olucak sonu 4-5 aydır ininalde kapalıydı ve hala kapalı
İninial'in lisansı iptal edildiği için çalışamıyor lisans yenileyene kadar öyle olacak.
Paparanın lisansı iptal edilmedi sadece işlem limiti uygulanıyor soruşturma kapsamında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,755
Üyeler
183,162
Son üye
delogl
Geri