Aynı şekilde ben de 5-6 yıldır her şeyi papara ile alıyordum.Merhaba normalde 4 yıldır falan papara kullanıyordum ama günlük limit vs. düzelene kadar kullanmamaya karar verdim düz banka vs. kullanmak istemiyorum önerileriniz nelerdir?
Nays var o nasıl mesela?
bazı kartlarda oluyor öyle hocam sonradan aktif oluyor benim yapı kredi kartımda öyleydi peki nays nasıl cashback vs. iyi mi?Aynı şekilde ben de 5-6 yıldır her şeyi papara ile alıyordum.
naysa geçtim kartım dün geldi. İnternet alışverişlerinde problem yok da markette temassız çalışmıyor sadece posdan ödüyor.
Temassız için önce normal ödeme yapın sonra aktifleşecek dediler. Normal ödeme yaptım sonra temassızı denedim çalışmıyor.
Birkaç gün sonra mı devreye girecek bilmiyorum.
Casback konusunda çok bi şey yok. O konuda en iyisi Paycell ve Sipay sanırım.bazı kartlarda oluyor öyle hocam sonradan aktif oluyor benim yapı kredi kartımda öyleydi peki nays nasıl cashback vs. iyi mi?
Anladım hocam sağolun papel var galiba cashbackleri de hoşuma gitti şuanlık ödemelerim için orayı kullanıp geri kalan harcamalarımda düz banka kartımı kullanacağım galiba umarım papara en yakın zamanda düzelir.Nays tami bunlara farklı kişiler para atamıyordu galiba iban olarak parolapara var buna atar ama farklı kişiden gelince %1 kadar komisyon kesiyor
Tami de iyi cashback olarak sadece anında vermiyor cashbackıAnladım hocam sağolun papel var galiba cashbackleri de hoşuma gitti şuanlık ödemelerim için orayı kullanıp geri kalan harcamalarımda düz banka kartımı kullanacağım galiba umarım papara en yakın zamanda düzelir.