Efe SAYGILI
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Öncelikle hayırlı geceler ben garantiden paparaya para yatırdım ama garanti başkasının olsa sıkıntı olurmu yoksa paparayla aynı ad olması lazımmı
ayni ad olmasi lazimÖncelikle hayırlı geceler ben garantiden paparaya para yatırdım ama garanti başkasının olsa sıkıntı olurmu yoksa paparayla aynı ad olması lazımmı
evet paparaya attığın hesabın paparanda kayıtlı ve senin hesabı olması lazım diye biliyorumÖncelikle hayırlı geceler ben garantiden paparaya para yatırdım ama garanti başkasının olsa sıkıntı olurmu yoksa paparayla aynı ad olması lazımmı
Simdi ben farklı isimle hesaptan para gönderme işlemi yaptık ama hesaptan para çıkmış gözüküyor simdi para çöp mü olduayni ad olmasi lazim
papara müşteri hizmetleriyle konuşmanız lazım parayı gönderdiğinize dair ekran görüntüsü vs isteyebilirlerSimdi ben farklı isimle hesaptan para gönderme işlemi yaptık ama hesaptan para çıkmış gözüküyor simdi para çöp mü oldu
Kanka isim farklı ise işlem onaylanmaz iade olur. Ana menüde yatır bölümünden kredi kartı ile olanı seç Garanti kartının kart bilgilerini gir %2 komisyonla para cekebiliyon. (3d secureli)Öncelikle hayırlı geceler ben garantiden paparaya para yatırdım ama garanti başkasının olsa sıkıntı olurmu yoksa paparayla aynı ad olması lazımmı