yaman..k
80+ Silver
tamamdır ayda 25 k yatırabilirsin
tamamdır ayda 25 k yatırabilirsin
tmm yarın gitsem atm ye kaç tl yatırabilirim bir günde 17 k yatırabilirmiyim ?hocam black kartın varsa hesabın sözleşmeli hesaptır
tmm ayda o kadar da günlük 25 kayı geçmeyecek sınır yok dimi mesela bir gün 20 k yatırdım yarın 5 k yatırdım bitti limit dimi öylemi yoksa farklımıtamamdır ayda 25 k yatırabilirsin
yatırırsın ama ben büyük paraları acil olmayan durumlarda günlere bölerek yatırırım istersen tek günde yatır istersen günlere bölerek yatır sana kalmıştmm yarın gitsem atm ye kaç TL yatırabilirim bir günde 17 k yatırabilirmiyim ?
tmm teşekkür ederim pc fiyatı çok çabuk yükseliyorda bende tek günde bitirebilirmiyim diye çok merak etmiştim saol.yatırırsın ama ben büyük paraları acil olmayan durumlarda günlere bölerek yatırırım istersen tek günde yatır istersen günlere bölerek yatır sana kalmış
10 k dan yüksek yatmıyormu 20 k felan çünkü diyerleri 25 k diyor da10k aylık yatırma limiti buyrun sözleşmeli hesap benimkide kimlik doğrulaması vs yapılı
hocam bide internette25 k yazıyor ama10k aylık yatırma limiti buyrun sözleşmeli hesap benimkide kimlik doğrulaması vs yapılı
bilmiyorum hocam uygulamasında böyle yazıyor olmadı müşteri hizmetlerini arayıp soruntmm teşekkür ederim pc fiyatı çok çabuk yükseliyorda bende tek günde bitirebilirmiyim diye çok merak etmiştim saol.
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 k dan yüksek yatmıyormu 20 k felan çünkü diyerleri 25 k diyor da
hocam bide internette25 k yazıyor ama
tmm ewlbilmiyorum hocam uygulamasında böyle yazıyor olmadı müşteri hizmetlerini arayıp sorun
o senin limite bağlıknk max mı 10k yatıra biliyoz yoksa bi gündemi 10 k yatıra biliyoz ? çünkü pc 17 k
bi dk
tıkladım