Niye karıştıriyim Hocam gayet öyle bakiyemi nakit çekmiştim ondan bakiye az Limit doğrudur dediğim gibiBence arkadaş kartında ne kadar limit var ne kadar bakiye var karıştırıyor.
Hocam başlık taksitle alakalı olduğu için ilk başta öyle söyledim. Yani başlığın biraz yanlış olmuş.Limit ile işlem yapabilirmiyim diye soruyordum bakiye yetmiyor çünkü anladım şuanda zaten
Doğrudur hocam yanlış anlattık biraz TeşekkürlerHocam başlık taksitle alakalı olduğu için ilk başta öyle söyledim. Yani başlığın biraz yanlış olmuş.
Hocam şimdi şöyle mi? 120k limitli kredi kartınız var. Ekstra banka hesabınızda 5bin tl var.Ziraat Bankası kartım var kartta hem kredi kartı hem banka kartı özelliği var ikisindede 100 bin TL limit var ama bakiye 5 bin TL var bu ay maaşım yaticak suanki limit ile 15 bin TL taksit ile PC alabilirmiyim? Bakiye yok
Öyle evetHocam şimdi şöyle mi? 120k limitli kredi kartınız var. Ekstra banka hesabınızda 5bin TL var.
120k'ya kadar istediğin herseyi alabilirsin.Öyle evet
Teşekkürler120k'ya kadar istediğin herseyi alabilirsin.
Teşekkürler
Daha var hocam günüHesap kesim tarihinize falan da göz atın maaşınız yatmadan ilk taksit günü gelmesin.