Neler Yeni

paparaya para attım ama gözükmüyor

ZandalphoNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Kutay Yasin Yalçın
olmadı hocam geçmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ininal az önce paparaya yönlendirdi

arkadaşlar çok sağolun şimdi para geldi bekledim 20dk sonra geldi (papara müşteri hizmetleri bekletti 6dk felan müzikle açmadılar kapattım bende :D)duruyo hesapta ama ben bunu papara sanal karta nasıl atıcam yardımcı olurmusunuz? çok korktum 260tl boşa gidecek diye çok sağolun yeniden

@şahin doğan @polat_syd @Yusuf Doygunbaş arkadaşlar bir yardımcı olurmusunuz?
bir yere atmana gerek yok hesap bakiyesi total istediğin karttan harcarsın

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
olmadı hocam geçmedi

ininal az önce paparaya yönlendirdi

arkadaşlar çok sağolun şimdi para geldi bekledim 20dk sonra geldi (papara müşteri hizmetleri bekletti 6dk felan müzikle açmadılar kapattım bende :D)duruyo hesapta ama ben bunu papara sanal karta nasıl atıcam yardımcı olurmusunuz? çok korktum 260tl boşa gidecek diye çok sağolun yeniden

@şahin doğan @polat_syd @Yusuf Doygunbaş arkadaşlar bir yardımcı olurmusunuz?
paparada görünüyorsa sanal kart ile harcayabilirsin zaten

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
arkadaşlar az önce paparaya ininalden 260tl attım ama ininalden parayı çekti amaa paparada gözükmüyor yardım edin
Ben 500 attım 1 saatte geldi düşük paralar hızlı geliyor. Biraz bekle

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Boşa korkutmuşlar para niye gitsin. En fazla geri iade ederler. Paparada havale mantığı şudur. Sen ordaki ibana para atarsın. O iban paparanın hesabıdır. Ziraatten paparaya para atiyorsun. Paparanin ziraat bankasindaki hesabına yolluyorsun. Açıklamaya papara numaranı giriyorsun. Adam para gelen hesabın isim soyisim ve açıklamadaki numaraya bakıyor. Sonra kendi sisteminden kontrol edip kendi uygulamasına bakiye ekliyor. Biraz zahmetli bir süreç yani. O yüzden hemen gitmiyor

Metro 2033

80+ Bronze
Boşa korkutmuşlar para niye gitsin. En fazla geri iade ederler. Paparada havale mantığı şudur. Sen ordaki ibana para atarsın. O iban paparanın hesabıdır. Ziraatten paparaya para atiyorsun. Paparanin ziraat bankasindaki hesabına yolluyorsun. Açıklamaya papara numaranı giriyorsun. Adam para gelen hesabın isim soyisim ve açıklamadaki numaraya bakıyor. Sonra kendi sisteminden kontrol edip kendi uygulamasına bakiye ekliyor. Biraz zahmetli bir süreç yani. O yüzden hemen gitmiyor
hocam ininalden attım ama sağolun gerçekten korktum 260tl gitti diye

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,648
İsim
Mert Can Ergün
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Hocam İninal yavaş ben papara ve nays kullanıyorum onlar daha iyi bence ininali bırakın müşteri hizmetleri çöp zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,868
Üyeler
162,075
Son üye
Alogend
Top Bottom