Doldurdun mu refleri hocamYav troll yapıyorlar nolcak, her uygulama, ön ödemeli kart, coin sitesi ref için ücret ödüyor neredeyse.
KullNilir da adi sani duyulmamisCashbackler için bile kullanılır uygulama.
Ref at özelden seriiBugün 16.00'a kadar devam ediyor her hafta 2000-5000 sınırı var. Üye olup kyc tamamlayın 500tl anında geliyor ve hesaba çekilebiliyor. Eğer 16.00dan sonra görürseniz konuyu papel hesabınızı açın doğrulama kısmını haftaya bırakın. 14.00-16.00 aralığında her hafta oluyor. Referans ile kayıt olursanız da 50tl daha veriyor isterseniz konu altında onu da paylaşabilirim. Hala devam ediyor 3dk önce çektim.
Moderatör notu: Konu altında referans kodu paylaşmak yasaktır. Özelden iletişime geçin!
bloke neden oluyor hocam ne e sime geçtim ne hat değiştirdim sadece faturalıdan faturasıza sonra tekrar faturalıya geçtimSim kart blokesi ile uğraşılmaz. Eğer sizde de aynı hata varsa bence boşuna uğraşmayın.
Alıntıyı görüntüle
Dostum,KullNilir da adi sani duyulmamis
90 gün içerisinde sim kart ya da operatör değişikliği gerçekleştiği için bloke vermişler. Firma değiştirdin mi sen o arada?bloke neden oluyor hocam ne e sime geçtim ne hat değiştirdim sadece faturalıdan faturasıza sonra tekrar faturalıya geçtim