keremkrekrc
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
arkadaslar boyle duydugum kadarıyla rise onliine gibi oyunlardan para kazanılabiliyormuş bunu nasıl yapabilirim maksat okul harçlığım çıksın istiyorum
Uğraştığın zamana değmez kardeşim boş işlerle uğraşma orada kazanacağın 2-3 lirayla ne zengin olursun ne bir şey alırsın. Bedavadan para diye bir şey yok ona harcayacağın zamana git yabancı dil öğren, ilgi alanını keşfet, kitap oku vs bir şeyler yap çok daha faydalı.arkadaslar boyle duydugum kadarıyla rise onliine gibi oyunlardan para kazanılabiliyormuş bunu nasıl yapabilirim maksat okul harçlığım çıksın istiyorum
Yakın çevremde arkadaşımın abisi ve benim diğer tanıdıklarım bir yada birden fazla PC üzerinden knight kasıyorlar aylık gelirleri dropa göre değişiyor tabii ama en az 50-100k arası ve üzeri elbette. Ayda 2-3k elektrik masrafı oluyor gece gündüz açık gerisi ceptearkadaslar boyle duydugum kadarıyla rise onliine gibi oyunlardan para kazanılabiliyormuş bunu nasıl yapabilirim maksat okul harçlığım çıksın istiyorum
bilgisayari açık bırakıp başka şeylerle uğraşırım günlük 100 kazansam yine okeyimUğraştığın zamana değmez kardeşim boş işlerle uğraşma orada kazanacağın 2-3 lirayla ne zengin olursun ne bir şey alırsın. Bedavadan para diye bir şey yok ona harcayacağın zamana git yabancı dil öğren, ilgi alanını keşfet, kitap oku vs bir şeyler yap çok daha faydalı.
Ha yok illa yapacam diyorsan nasıl yapılıyor bilmiyorum ama Metin2, knight online, growtopia oyunlarından kazanabiliyorsun hatta metn2 ve knightta bunun üzerine bilgisayar farmı kuruyor millet