Flushixy
80+ Silver
Dahası
dünyanın en büyük borsalarından biri binance ile eş değer diyebiliriz.Kimliklerle kaçma ihtimali ?
dünyanın en büyük borsalarından biri binance ile eş değer diyebiliriz.Kimliklerle kaçma ihtimali ?
Ön ödemeli kart eklenmez diyor. Ön ödemesiz kart nasıl çıkaracağım.Coinbase'den 300 lira kazandım ben. Verdiği eğitimleri yaptım. Parayı da çektim, o parayla gittim kulaklık aldım. Şu an o kulaklıkla müzik dinlerken yazıyorum bunu.
Ailenin kimlikleri ile kayıt olsanda onların kimlik ile beraber fotoğrafını vb çekmen gerekiyor. İzinsiz yapabileceğini düşünmüyorum.Ön ödemeli kart eklenmez diyor. Ön ödemesiz kart nasıl çıkaracağım.
O iş kolay daha önce aynı meseleyi çözmüştüm. Ama şimdi tek sorun ödeme yönetimi.Ailenin kimlikleri ile kayıt olsanda onların kimlik ile beraber fotoğrafını vb çekmen gerekiyor. İzinsiz yapabileceğini düşünmüyorum.
ödeme yöntemi eklemek zorunda değilsin.O iş kolay daha önce aynı meseleyi çözmüştüm. Ama şimdi tek sorun ödeme yönetimi.
Paparayı kabul etmiyor
Eklemek zorunda değilsin ki. Eklemeden de oluyor.O iş kolay daha önce aynı meseleyi çözmüştüm. Ama şimdi tek sorun ödeme yönetimi.
Paparayı kabul etmiyor
ödeme yöntemi eklemek zorunda değilsin.
Parayi nasıl çekeceğim o zaman. IBAN'ım yok, papara hesabım var sadece.Eklemek zorunda değilsin ki. Eklemeden de oluyor.
BinanceTR'ye atacaksın ama oradan çekmen için de kendi adına ait banka hesabı lazım. Türk borsaları istemiyorsa oralara bakabilirsin ben Türk borsası kullanmadığım için bilmiyorum.Parayi nasıl çekeceğim o zaman. IBAN'ım yok, papara hesabım var sadece.
Binance btcturk paribu gibi yerlere çekip oradan kartına çekiyorsun.Parayi nasıl çekeceğim o zaman. IBAN'ım yok, papara hesabım var sadece.
Kanka Nays Uygulamasını indir bu linkten iş bankasının uygulaması. Kaydol 25 tl veriyor ve davet ettigin kişi başı 25 tl alırsın. https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=d3a9c287-a75d-4730-886c-7822a1ff2fb0Coinbase'den 300 lira kazandım ben. Verdiği eğitimleri yaptım. Parayı da çektim, o parayla gittim kulaklık aldım. Şu an o kulaklıkla müzik dinlerken yazıyorum bunu.
Kanka Nays Uygulamasını indir bu linkten iş bankasının uygulaması. Kaydol 25 TL veriyor ve davet ettigin kişi başı 25 TL alırsın. https://naysapp.tr.go.link/?adj_t=gro6z40&adj_label=d3a9c287-a75d-4730-886c-7822a1ff2fb0