Neler Yeni

Yardım Para Kazanma Önerileri

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
arkadaşlar internet üzerinden veya başka bi yoldan para kazanmak istiyorum 3-5bin sermaye ile
öneriler verip yardımcı olursanız sevinirim

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Yatırımlı bonus veren Kripto borsalarından bonus alabilirsin, ama süreklilik sağlamaz

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Bu arada tiktokda cidden güzel para var 0 tl bütçe ile ayda 6-7 bin yaparsın evden biri yaptığı için söylüyorum 1000 takipçi yapıp canlı yayın açıyorsun boşuna insanlar kendini rezil etmiyor :D

Kadir_1987

80+ Silver
Bu arada tiktokda cidden güzel para var 0 TL bütçe ile ayda 6-7 bin yaparsın evden biri yaptığı için söylüyorum 1000 takipçi yapıp canlı yayın açıyorsun boşuna insanlar kendini rezil etmiyor :D
Yani adama para için git şaklabanlık mı yap diyorsun.
Ya da ; bugün de başkası adına utandık adlı seriye bir yenisinin daha eklenmesini mi öneriyorsun.
Lütfen ama lütfen boş beleş tavsiyeler de bulunmayın.
Paranın kolay yoldan nasıl kazanıldığını bilebilecek zekaya sahip birisinin işi gücü yok buraya gelen kişiye tavsiye de bulunmak için vakit mi kaybedecek yani ?
Hem öyle bir dünya yok hem de böyle bir beyin yapısı.
İnsanları boş vaatleriniz ile oyalamayınız.
Tiktok'muş allahım yarabbim sen aklıma mukayet ol.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar internet üzerinden veya başka bi yoldan para kazanmak istiyorum 3-5bin sermaye ile
öneriler verip yardımcı olursanız sevinirim
Kardeşim elektronik ürünlerin indirimlerini kovala.
Güzel indirim gördüğün ürünü al.
İndirim bittiğin de de satışa koy.
Büyük beklentilerin olmasın fakat 3-5 kuruş 3-5 kuruştur.
Saçma sapan tavsiye de bulunanlara da kulak asma.
Öyle kolay bir para olsa idi şuanda durmayıp o dedikleri tavsiyeleri emin ol kendileri uyguluyor olurlardı ;)

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
dostum istanbul içi isen ve ÖĞRENCİ isen 0 sermaye (yalnızca kendine ait bir oyun konsolun olmalı) sana bir iş öğretebilirim. başka arkadaşlar lütfen sormasın.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
dostum istanbul içi isen ve ÖĞRENCİ isen 0 sermaye (yalnızca kendine ait bir oyun konsolun olmalı) sana bir iş öğretebilirim. başka arkadaşlar lütfen sormasın.
sormaya gerek yok zaten işin ne olduğunu tahmin etmek zor değil :D

Kadir_1987

80+ Silver
Arkadaş kaz'a mı benziyor sence ?

sorma meselesi işin ne olduğundan ziyade herkesin yapamayacagını bildiğim icin boşa kimseye dil dökmemek.
Ama 5 dakika önce de bu arkadaş herkes'e dahil'di.
Ne oldu da 5 dakika sonra yapabilecek konuma geldi.
Hele bir anlat da bilelim ;)

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
Arkadaş kaz'a mı benziyor sence ?

Ama 5 dakika önce de bu arkadaş herkes'e dahil'di.
Ne oldu da 5 dakika sonra yapabilecek konuma geldi.
Hele bir anlat da bilelim ;)
ne anlatıyon birader 20 yaşındayım marmarada öğrenciyim ben. parasız kaldıgımda yaptıgım oyun içi bir iş. ihtiyacı oldugunu hissettigim icin istanbulda ise bizzat ilgilenip para kazanabilmesini sağlamak katkıda bulunmak istedim. istanbulda değilmiş, cevap bile yazmadım farkındaysan çünkü uzaktan öğretemem. ben arkadaşı nasıl yolacakmışım sen bana onu söyle hele

Kadir_1987

80+ Silver
ne anlatıyon birader 20 yaşındayım marmarada öğrenciyim ben. parasız kaldıgımda yaptıgım oyun içi bir iş. ihtiyacı oldugunu hissettigim icin istanbulda ise bizzat ilgilenip para kazanabilmesini sağlamak katkıda bulunmak istedim. istanbulda değilmiş, cevap bile yazmadım farkındaysan çünkü uzaktan öğretemem. ben arkadaşı nasıl yolacakmışım sen bana onu söyle hele
Bilmem ki !
Ben de sana soruyorum işte ;)

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
Bilmem ki !
Ben de sana soruyorum işte ;)
Ulan bu iddiayı atan sensin. Ben arkadaşa iyilik yapacaktım. İnsanlığı olmayan, benim dediğimi dolandırıcılığa yoran sensin. Bunu iddia ediyorsan açıklamasını da yapacaksın hemen.

Hayatında bir kişiye destek olmamış, karşılıksız-çıkarsız hiçbir iş yapmayan bomboş bir adamsın ki direkt aklına bu geliyor. Hadi devir kötü, aklına gelir de akıl var mantık var. Hülleci olsam bir kişiyle mi sınırlandırırım? veya bu arkadaştan nasıl bir çıkarım olabilir? Kaldı ki çok şükür bahsettiğim işi 1 yıldır yapmama bile gerek olmadı ticaretim tıkır tıkır büyüyerek ilerliyor.

Son düzenleme:
Top Bottom