Onları nerede satacağız yada birini bulacağız , DC sunucularında mı ?Growtopia ilk önce 20-30dl satın al sonra farm yap
Piyasalar çok kötü mesela lgrid farm yapıyorum 130 wl harcıyorum sonra 150 ye satamıyorum bile farmıGrowtopia ilk önce 20-30dl satın al sonra farm yap
Farmı satma devamlı kullan piyasanın kötü olmasının sebebi oyun bot dolu bende bot açıyorum ve sen elile kırarsan 1 günü bulur ben 1 worldu 4saatte kırıyorum ve 7/24 çalışıyorPiyasalar çok kötü mesela lgrid farm yapıyorum 130 wl harcıyorum sonra 150 ye satamıyorum bile farmı
Devamlı kullan derkenFarmı satma devamlı kullan piyasanın kötü olmasının sebebi oyun bot dolu bende bot açıyorum ve sen elile kırarsan 1 günü bulur ben 1 worldu 4saatte kırıyorum ve 7/24 çalışıyor
Farmı satma farmın büyümesini bekleDevamlı kullan derken
O zaman yolun açık olsun hocam...Merak ediyorum arkadaşı tester mı yapacaktın?Ulan bu iddiayı atan sensin. Ben arkadaşa iyilik yapacaktım. İnsanlığı olmayan, benim dediğimi dolandırıcılığa yoran sensin. Bunu iddia ediyorsan açıklamasını da yapacaksın hemen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayatında bir kişiye destek olmamış, karşılıksız-çıkarsız hiçbir iş yapmayan bomboş bir adamsın ki direkt aklına bu geliyor. Hadi devir kötü, aklına gelir de akıl var mantık var. Hülleci olsam bir kişiyle mi sınırlandırırım? veya bu arkadaştan nasıl bir çıkarım olabilir? Kaldı ki çok şükür bahsettiğim işi 1 yıldır yapmama bile gerek olmadı ticaretim tıkır tıkır büyüyerek ilerliyor.
CELLAT MI GELDİTiktoka gir iyi para var diyorlar.