Neler Yeni

Yardım Para Kazanma Önerileri

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
Yani yaptığın oyunu test etmesi için ona ödeme mi yapacaktın?
yok hocam. zaten biz kim oyun konsollarına oyun cıkarmak kim :) bir oyun içi, oyun parası ticareti. kasıp kasıp satıyorsun. kasması mesele degil de alıcısını bulması mesele. o konuda yardımcı olucaktım yoksa herkes kasar.

EmreErkanAydın

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Emre Erkan Aydın
Saçma sapan tiktok para kazandırmaz demişler tiktokda canlı yayın acıp illaki kendini rezil etmene gerek yok çoğu insan yüzünü dahi göstermeden insanlarla konuşarak para kazanıyor veya edit videoları atıp para kazanıyor askeri ücret civarında nerdeyse kazanıyorlar ailemden biri canlı yayın yapıyor ben de ona yardım edip 3-5 bir şey alıyorum bizim insanlar sadece sabah 8 akşam 10 gibi kölelik işlerini öneriyorlar para bu tarz şeyler para kazandırmaz diyor muhabbet dahi etsen dolar cinsinden gelirin oluyor ve çoğu insan maaşını o platformda harcıyor abim 1 ayda 6253tl para yaptı sadece konuşarak insanlar kendini 1-2 bin tl için rezil etmiyor o platformda 15-25 bin arası çoğunun aylık geliri var 5758 takipçili abim bile 5-6 bin arası alıyor hiç olmasa edit videosu dahi atsa para kazanır hiç bir şey bilmeyen insanlarda tiktok boş der geçer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,113
Üyeler
162,910
Son üye
muhammet23
Top Bottom