Yani adama para için git şaklabanlık mı yap diyorsun.Bu arada tiktokda cidden güzel para var 0 TL bütçe ile ayda 6-7 bin yaparsın evden biri yaptığı için söylüyorum 1000 takipçi yapıp canlı yayın açıyorsun boşuna insanlar kendini rezil etmiyor
Kardeşim elektronik ürünlerin indirimlerini kovala.arkadaşlar internet üzerinden veya başka bi yoldan para kazanmak istiyorum 3-5bin sermaye ile
öneriler verip yardımcı olursanız sevinirim
manisadayım öğrenciyimdostum istanbul içi isen ve ÖĞRENCİ isen 0 sermaye (yalnızca kendine ait bir oyun konsolun olmalı) sana bir iş öğretebilirim. başka arkadaşlar lütfen sormasın.
sormaya gerek yok zaten işin ne olduğunu tahmin etmek zor değildostum istanbul içi isen ve ÖĞRENCİ isen 0 sermaye (yalnızca kendine ait bir oyun konsolun olmalı) sana bir iş öğretebilirim. başka arkadaşlar lütfen sormasın.
sorma meselesi işin ne olduğundan ziyade herkesin yapamayacagını bildiğim icin boşa kimseye dil dökmemek.sormaya gerek yok zaten işin ne olduğunu tahmin etmek zor değil
Arkadaş kaz'a mı benziyor sence ?dostum istanbul içi isen ve ÖĞRENCİ isen 0 sermaye (yalnızca kendine ait bir oyun konsolun olmalı) sana bir iş öğretebilirim. başka arkadaşlar lütfen sormasın.
Ama 5 dakika önce de bu arkadaş herkes'e dahil'di.sorma meselesi işin ne olduğundan ziyade herkesin yapamayacagını bildiğim icin boşa kimseye dil dökmemek.
ne anlatıyon birader 20 yaşındayım marmarada öğrenciyim ben. parasız kaldıgımda yaptıgım oyun içi bir iş. ihtiyacı oldugunu hissettigim icin istanbulda ise bizzat ilgilenip para kazanabilmesini sağlamak katkıda bulunmak istedim. istanbulda değilmiş, cevap bile yazmadım farkındaysan çünkü uzaktan öğretemem. ben arkadaşı nasıl yolacakmışım sen bana onu söyle heleArkadaş kaz'a mı benziyor sence ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama 5 dakika önce de bu arkadaş herkes'e dahil'di.
Ne oldu da 5 dakika sonra yapabilecek konuma geldi.
Hele bir anlat da bilelim
Bilmem ki !ne anlatıyon birader 20 yaşındayım marmarada öğrenciyim ben. parasız kaldıgımda yaptıgım oyun içi bir iş. ihtiyacı oldugunu hissettigim icin istanbulda ise bizzat ilgilenip para kazanabilmesini sağlamak katkıda bulunmak istedim. istanbulda değilmiş, cevap bile yazmadım farkındaysan çünkü uzaktan öğretemem. ben arkadaşı nasıl yolacakmışım sen bana onu söyle hele
Ulan bu iddiayı atan sensin. Ben arkadaşa iyilik yapacaktım. İnsanlığı olmayan, benim dediğimi dolandırıcılığa yoran sensin. Bunu iddia ediyorsan açıklamasını da yapacaksın hemen.Bilmem ki !
Ben de sana soruyorum işte