para mı risk mi ?

hikayeli oyunlar için torrentden indirip zararlı yazılım kullanmak mı mantıklı olur yoksa para biriktirip o oyunu almak mı

Torrent'in şöyle bir sıkıntısı da oluyor bazen oyunun dosyalarından biri hatalı yükleniyor veya yüklenmiyor tekrardan yüklemek zorunda kalıyorsun.

bence korsan oynanabilir tabiyki her zaman orjinal daha iyidir sonuçta ortada bir yapımcı emeği var fakat bazen de yani korsan da bir seçenek
yani mesela mafia oynamak istiyorum o oyuna o kadar para vermek para biriktirmek insan ister istemez korsan düşünmüyor değil ama her zaman ne olursa olsun tabii ki emeğe saygı benim yaptığım oyun korsan satılsa ben de memnun olmam

Ben torrent işinden anlayan biri olarak hikayeli oyun seçiyorum torrent indirip 1 saat kadar vakit ayırıyorum oyunu beğenirsem satın alıyorum.
Zaten online oyunlarda öyle bir şansımızda olmuyor.

Ben torrent işinden anlayan biri olarak hikayeli oyun seçiyorum torrent indirip 1 saat kadar vakit ayırıyorum oyunu beğenirsem satın alıyorum.
Zaten online oyunlarda öyle bir şansımızda olmuyor.
Artık bazı online oyunlarda bile oluyor.Benim bir arkadaş yapmış oradan biliyorum 😄

Geri