Ben genelde online oyunları satın alırımhikayeli oyunlar için torrentden indirip zararlı yazılım kullanmak mı mantıklı olur yoksa para biriktirip o oyunu almak mı
bana da böylesi mantıklı geliyor aga torrent varken offlne oyuna para mı vereceğim diye arada düşünüyorum ama torrent işte ne kadar güvenilir ne kadar doğru ne kadar sağlıklıBen genelde online oyunları satın alırımoffline oyunlara para vermem.
Gta 5 ücretsiz olmadan önce, çoğu kişi torrent gta 5 oynuyordubana da böylesi mantıklı geliyor aga torrent varken offlne oyuna para mı vereceğim diye arada düşünüyorum ama torrent işte ne kadar güvenilir ne kadar doğru ne kadar sağlıklı
Forumda torrent savunmak?bana da böylesi mantıklı geliyor aga torrent varken offlne oyuna para mı vereceğim diye arada düşünüyorum ama torrent işte ne kadar güvenilir ne kadar doğru ne kadar sağlıklı
ben torrent savunmadım ya sadece insanların görüşlerini merak ettimForumda torrent savunmak?![]()
Ben sadece kendi fikrimi söyledim dostum. (Lafın bana ise.)Forumda torrent savunmak?![]()
Forumun %90 ı korsan oyunlara karşı.Forumda torrent savunmak?![]()
ben torrent savunmadım ya sadece insanların görüşlerini merak ettim
Lan şaka yaptımBen sadece kendi fikrimi söyledim dostum. (Lafın bana ise.)
bu doğruysa yer yerinden oynar .dForumun %90 ı korsan oyunlara karşı.
Fakat o %90 ın yarısı da korsan oyun oynuyor.
Yoksa direk moderatöre etiketlerdimLan şaka yaptım![]()