Yardım Param güvende ile ekran kartı satmalımıyım

facebook market vardı galiba ordan satmak güvenli mi ondan mı bahsediyon bide
Hayır GPU ve parça alım satım grupları modart pchocası vs.
söylediğin marketplace'e de koyabilirsin faydası olur elbette.

hocam ordaki insanlar ne diyo kargo işleri nasıl yürüyor bilmiyorum anlatır mısınız ibana attıktan sonra kargolarım desem kabul ederler mi markete koy derler mi

hocam grupları söyler misiniz orda paylaşim

param güvende ile alışveriş yaptım ama hiç satmadım işler nasıl yürüyor anlatır mısınız ve satmalı mıyım?
Satma, havale yapıyorsa kargola.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kart 4Gb olduğu için pek alıcısı olmaz ama uygun fiyata illaki gider. Şuan fiyat yüksek bence, 8GB olsa fiyat normal de 4GB için fazla.

Kart 4Gb olduğu için pek alıcısı olmaz ama uygun fiyata illaki gider. Şuan fiyat yüksek bence, 8GB olsa fiyat normal de 4GB için fazla.
hocam antalyada en ucuz ben satıyorum pazarlıkla ztn 2.8e falan bırakırım

Reis bende 2. El ekran kartı alım diyom param güvende olmayanlar alınır mı? sizce bide ne testleri yapcam furmark haric

Reis bende 2. El ekran kartı alım diyom param güvende olmayanlar alınır mı? sizce bide ne testleri yapcam furmark haric
hayır yaratmaz. Güvenilir kişileri bulmaya çalışın facebook üzerinden gruplar var refli kişiler falan sonrasında sahibinden profiline bakarakta az çok bilgi edinebilirsiniz. whatsapp üzerinden detaylı konuşur alırsanız sıkıntı çıkmaz.

hayır yaratmaz. Güvenilir kişileri bulmaya çalışın facebook üzerinden gruplar var refli kişiler falan sonrasında sahibinden profiline bakarakta az çok bilgi edinebilirsiniz. whatsapp üzerinden detaylı konuşur alırsanız sıkıntı çıkmaz.
Reis 3060 tan neye geçilir 2. El olmak sartıyls

param güvende ile alışveriş yaptım ama hiç satmadım işler nasıl yürüyor anlatır mısınız ve satmalı mıyım?
Satma. Ha tabii dersen 2 gün sonra param güvende dolandırıcılığı diye konu açmak istersen o başka. Şaka bir yana adamlar alıyor söküyor alacağını alıp bu böyle geldi diyor param güvende de o adamı destekliyor.

Geri