Param güvende bunun için var zaten ürünün sizin elinize ulaşıp denemeniz için yani eğer herhangi bir sorun çıkarsa geri iade edebilme artınız var.Param güvende ile işlemci alacağım, bu süreçte neler yapmam gerek? Bozuk çıkarsa vb. Ne yapmalıyım?
2 gün deneme hakkın var beğenmez isen iade edebiliyorsun.Param güvende ile işlemci alacağım, bu süreçte neler yapmam gerek? Bozuk çıkarsa vb. Ne yapmalıyım?
Sana ulaştıktan aonra zaten.Kapıma gelince 2 gün değil mi? Kargo vb. 2 günü aşar çünkü
Bozuk çıkarsa iade edebilirsin.Param güvende ile işlemci alacağım, bu süreçte neler yapmam gerek? Bozuk çıkarsa vb. Ne yapmalıyım?
Sana ulaştıktan sonra kargocu arkadaş ulaştı diye kendi sistemine giriyor. Herhalde sahibindede otomatik görüyor. Senin teslim aldığını biliyor. 2 gün yani 48 saat deneme hakkın var. Sana ulaştığını bildirmene gerek yok.Kapıma gelince 2 gün değil mi? Kargo vb. 2 günü aşar çünkü
Alırken fotoğraf video al açarken fotoğraf video al. İlk açtın bir problemi varsa fotoğraf çek birde gönderirken güzel paketlediğini çek gönder...Bozuk çıkarsa iade edebilirsin.
Sana ulaştıktan sonra kargocu arkadaş ulaştı diye kendi sistemine giriyor. Herhalde sahibindede otomatik görüyor. Senin teslim aldığını biliyor. 2 gün yani 48 saat deneme hakkın var. Sana ulaştığını bildirmene gerek yok.
Önemli olan o 48 saat içerisinde aldığını onaylamaman lazım. Yani herhangi bir işlem yapma o 48 saatlik süreç sayaç gibi azalacak kontrollerini yaptın memnun kaldın onaylayabilirsin. Bununla ilgili güzel test videoları var intenette. Ama iyi bir soğutucun olsun. Ben aldım ürünü soğutucum yok test edemedim. Yanıklar vardı birde üzerinde. İade ettim.
Çok güvenilir bir işlem.
İ3 2120'de kullandığım stok fan var (i7 3770 alacağım)Bozuk çıkarsa iade edebilirsin.
Sana ulaştıktan sonra kargocu arkadaş ulaştı diye kendi sistemine giriyor. Herhalde sahibindede otomatik görüyor. Senin teslim aldığını biliyor. 2 gün yani 48 saat deneme hakkın var. Sana ulaştığını bildirmene gerek yok.
Önemli olan o 48 saat içerisinde aldığını onaylamaman lazım. Yani herhangi bir işlem yapma o 48 saatlik süreç sayaç gibi azalacak kontrollerini yaptın memnun kaldın onaylayabilirsin. Bununla ilgili güzel test videoları var intenette. Ama iyi bir soğutucun olsun. Ben aldım ürünü soğutucum yok test edemedim. Yanıklar vardı birde üzerinde. İade ettim.
Çok güvenilir bir işlem.
İşlemci elime gelince nasıl kontrol edeyim? Almadan önce pinleri kontrol ettim sıkıntı yok pinlerdeSana teslim edildikten sonra başlar. Arkadaşlarin dediğini dikkate al. Link paylasanlardan uzak dur. Ben sarı sitede satıcıyım başka soru varsa yardımcı olabilirim
Almadan nasıl kontrol ettiniz. Size ulaşınca pinleri kontrol edin ve foto çekin. Sonra pcye takip çalıştırın. Gerekli testleri yapın. Sorun yoksa satıcıya onay verin. Sorun varsa iade oluşturun.İ3 2120'de kullandığım stok fan var (i7 3770 alacağım)
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci elime gelince nasıl kontrol edeyim? Almadan önce pinleri kontrol ettim sıkıntı yok pinlerde