Neler Yeni

Param güvende ile işlemci alacağım

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Mert
Param güvende ile işlemci alacağım, bu süreçte neler yapmam gerek? Bozuk çıkarsa vb. Ne yapmalıyım?

NespaY

80+ Silver
Param güvende ile işlemci alacağım, bu süreçte neler yapmam gerek? Bozuk çıkarsa vb. Ne yapmalıyım?
Param güvende bunun için var zaten ürünün sizin elinize ulaşıp denemeniz için yani eğer herhangi bir sorun çıkarsa geri iade edebilme artınız var.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Selçuk Han Zengin
Bozuk çıkarsa iade edebilirsin.
Kapıma gelince 2 gün değil mi? Kargo vb. 2 günü aşar çünkü
Sana ulaştıktan sonra kargocu arkadaş ulaştı diye kendi sistemine giriyor. Herhalde sahibindede otomatik görüyor. Senin teslim aldığını biliyor. 2 gün yani 48 saat deneme hakkın var. Sana ulaştığını bildirmene gerek yok.

Önemli olan o 48 saat içerisinde aldığını onaylamaman lazım. Yani herhangi bir işlem yapma o 48 saatlik süreç sayaç gibi azalacak kontrollerini yaptın memnun kaldın onaylayabilirsin. Bununla ilgili güzel test videoları var intenette. Ama iyi bir soğutucun olsun. Ben aldım ürünü soğutucum yok test edemedim. Yanıklar vardı birde üzerinde. İade ettim.
Çok güvenilir bir işlem.

oguz13

80+ Bronze
Bozuk çıkarsa itiraz edebilirsin. Bu arada birisiyle iletişime geçip o sana başka bir param güvende linki attıysa sakın kanma dolandırıcılar var sahte sahibinden sitesi açan.

selcukhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Selçuk Han Zengin
Sana ulaştıktan sonra kargocu arkadaş ulaştı diye kendi sistemine giriyor. Herhalde sahibindede otomatik görüyor. Senin teslim aldığını biliyor. 2 gün yani 48 saat deneme hakkın var. Sana ulaştığını bildirmene gerek yok.

Önemli olan o 48 saat içerisinde aldığını onaylamaman lazım. Yani herhangi bir işlem yapma o 48 saatlik süreç sayaç gibi azalacak kontrollerini yaptın memnun kaldın onaylayabilirsin. Bununla ilgili güzel test videoları var intenette. Ama iyi bir soğutucun olsun. Ben aldım ürünü soğutucum yok test edemedim. Yanıklar vardı birde üzerinde. İade ettim.
Çok güvenilir bir işlem.
Alırken fotoğraf video al açarken fotoğraf video al. İlk açtın bir problemi varsa fotoğraf çek birde gönderirken güzel paketlediğini çek gönder...

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,603
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Sana teslim edildikten sonra başlar. Arkadaşlarin dediğini dikkate al. Link paylasanlardan uzak dur. Ben sarı sitede satıcıyım başka soru varsa yardımcı olabilirim

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
Mert

Çok güvenilir bir işlem.
İ3 2120'de kullandığım stok fan var (i7 3770 alacağım)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana teslim edildikten sonra başlar. Arkadaşlarin dediğini dikkate al. Link paylasanlardan uzak dur. Ben sarı sitede satıcıyım başka soru varsa yardımcı olabilirim
İşlemci elime gelince nasıl kontrol edeyim? Almadan önce pinleri kontrol ettim sıkıntı yok pinlerde

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,603
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
İ3 2120'de kullandığım stok fan var (i7 3770 alacağım)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci elime gelince nasıl kontrol edeyim? Almadan önce pinleri kontrol ettim sıkıntı yok pinlerde
Almadan nasıl kontrol ettiniz. Size ulaşınca pinleri kontrol edin ve foto çekin. Sonra pcye takip çalıştırın. Gerekli testleri yapın. Sorun yoksa satıcıya onay verin. Sorun varsa iade oluşturun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,723
Üyeler
168,343
Son üye
ZiegleR
Top Bottom