forzabagimlisi
80+ Bronze
Sıkıntı olur mu? Bunları geri düzeltebilir miyim?
Düzeltilebilir (kürdan gibi bişe olabilir), daha önce işlemci pini düzelttim tekte sorunsuz çalışmıştı.
evet kargoda plastik koruma parçası bir iki pini oynatmış böyleDüzeltilebilir, daha önce işlemci pini düzelttim tekte sorunsuz çalışmıştı.
Bu arada param güvende ile gönderdiğiniz ürün iade geldi ve geldiğinde böyleydi doğru mu anladım?
Bu arada param güvende ile gönderdiğiniz ürün iade geldi ve geldiğinde böyleydi doğru mu anladım?
bilmiyorum aradı gösterdi falan uzun uzun, göndermeden seri numarasını almıştım kutudan, anakart üstünde varsa kontrol ederim. İşlemci düşse hepsi yamulurdu falan dedi çok yalan söylüyor gibi bir hali yoktuYalandır. Takarken bozdu ya da bozuk olanı yollayacak.
anakart üstünde var mı seri noYalandır. Takarken bozdu ya da bozuk olanı yollayacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelince seri numaralarını karşılaştır kutudakiyle
Olur tabi ki. Ne yalancılar var çok inanmabilmiyorum aradı gösterdi falan uzun uzun, göndermeden seri numarasını almıştım kutudan, anakart üstünde varsa kontrol ederim. İşlemci düşse hepsi yamulurdu falan dedi çok yalan söylüyor gibi bir hali yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
anakart üstünde var mı seri no