Param PAPARAda kaldı nasıl alabilirim ?

sadece siz paranızı çekmeye çalışmıyorsunuz. yüz binlerce insan sabahtan beri işlem yapmaya çalışıyor. sistemleri kaldırmıyor olabilir. kimsenin parasının içeride kalacağını sanmıyorum. illa ki bir şekilde paraları alırız. toplam da milyonlarca lira var hesaplarda.

sadece siz paranızı çekmeye çalışmıyorsunuz. yüz binlerce insan sabahtan beri işlem yapmaya çalışıyor. sistemleri kaldırmıyor olabilir. kimsenin parasının içeride kalacağını sanmıyorum. illa ki bir şekilde paraları alırız. toplam da milyonlarca lira var hesaplarda.
Şuanda uygulamaya girilmiyor ve sanırsam uygulama içi transferler kapandı

Dostum normal şu anda , adamlar soruşturma altında ne olacaktı işlemler açık mı olacaktı ? sadece kart ile harcama yapıldığını söylediler.
Soruşturma bitene kadar veya geçici çözüm olana kadar böyle.
şuan harcamada yapılmıyor komple bankayı bloke ettiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ATM ye gidip deneyin çeken birileri var başka forumlardan baktım da atmden gidip qr ile çekin diyorlar.
ben denedim qr kart fln fistan tüm bankamatikleri gezdim çekemedim boşuna deneme

geçen hafta 1.4m falan çekmiştim paparadan valla tam zamanında çekmişiz.

THH ve BDDK a şikayet edebilirsin ya da sürecin bitmesini beklersin

şuan harcamada yapılmıyor komple bankayı bloke ettiler

ben denedim qr kart fln fistan tüm bankamatikleri gezdim çekemedim boşuna deneme
Normaldır şu anda soruşturma var ve daha ilk saatleri , kullanıcılar mağdur olmasın diye bir geçici çözüm üretilir elbet.

Halimeza vay anam vay

Dostum bir sakin olun herkes uygulamaya yüklendiği için çöktü uygulama , bu işlere bulaşmadıysanız paranız merkez bankasında güvence altında zaten şu an soruşturma olduğu için FAST işlemleri vs... yapılmıyor bildirim bile gönderdi Papara.
Sakinim ancak ininal gibi olursa aylarca erişemezsem sokıntı tamda parayı harcıcaktım

Normaldır şu anda soruşturma var ve daha ilk saatleri , kullanıcılar mağdur olmasın diye bir geçici çözüm üretilir elbet.
umarım çözüm getirirler yoksa bir anda para yok olursa millet isyan eder valla benimde bi 100k kadar içerde kaldı

İyi olmuş ya umarım yüklü para cezası alır. Geçen sene benim 900lira paramı yok ettiler hakkımı helal etmiyom
senin 900 tl ne niye çöksünler ki adamlar milyarlar kaldırmışlar

umarım çözüm getirirler yoksa bir anda para yok olursa millet isyan eder valla benimde bi 100k kadar içerde kaldı
Getirirler , bir çok kişinin parası var ve bunlar milyarları buluyor denetim bitsin normale döner her şeyi daha önce de bankalara soruşturma oldu bu tarz.

Sonu payfix ve ininal gibi olursa vay halimize..

(Hâlâ ikiside kapalı)

1.4 m nin paparanda ne işi var reis oha
knk metal kartta var paparayı aktif kullanıyordum. Fakat aylık limitlere takıldıgım için geçen hafta bıraktım paparayı iyi ki bırakmışım yoksa para içeride kalsa beni mahvederdi işimi engellerdi.

Geri