başka ne diyeceklerdi ki
ne deselerdi paralar cukka geri vermiyoruz
Atmden çekilmiyor parayı şuanda veremiyoruz diyip kalıyor 50-60 tl gibi bi para kaldı bende düz 50 tl bile alamadım.ATM ye gidip deneyin çeken birileri var başka forumlardan baktım da atmden gidip qr ile çekin diyorlar.
ne olarak kullanıyordun sen reisHicbir banka çektirmiyor hesapta nerdeyse 100k var
Bu heryerde böyle normal bankada da borsalarda da aynıdır hisse alırsın takasbank güvencesine geçer nakit tutarsın aynıbaşka ne diyeceklerdi ki![]()
100 lira 10 lira olur verilene kadarNe kadar kaldı. O paralar geri verilir illa ki
borsa yatırımı ve dövizne olarak kullanıyordun sen reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu heryerde böyle normal bankada da borsalarda da aynıdır hisse alırsın takasbank güvencesine geçer nakit tutarsın aynı
açılıcakmi sizce hocamDostum normal şu anda , adamlar soruşturma altında ne olacaktı işlemler açık mı olacaktı ? sadece kart ile harcama yapıldığını söylediler.
Soruşturma bitene kadar veya geçici çözüm olana kadar böyle.
Alamazsın Uygulama Hata Veriyor Kayyum Kalkana Kadar Para Kalıcak İçerde Büyük İhtimallePaparada param kaldı nasıl alabilirim
fast işlemleri bloke edildi yapılamaz gibiVodafone Pay'a aktarabilirsiniz parayı , ben öyle yaptım