Param PAPARAda kaldı nasıl alabilirim ?

beyler ben de ziraatten 1k çektim 400 tl kaldı onu da nerde harcayabilirim

hesaplar blokeli nasıl çekebildin
paparaya girilmiyordu zaten evet bende giremiyodum twitterda falan gezerken haberlerin yorumlarını okuyodum millet yazmış hep atm den cekiliyo falan diye gittim bende denedim 1500 tl vardı hepsini çektim hatta arkadaşımdada 300 vardı oda çekti hepsini

paparaya girilmiyordu zaten evet bende giremiyodum twitterda falan gezerken haberlerin yorumlarını okuyodum millet yazmış hep atm den cekiliyo falan diye gittim bende denedim 1500 tl vardı hepsini çektim hatta arkadaşımdada 300 vardı oda çekti hepsini
Ben yine 6 ATM den denedim yine olmadı

Ben 1 saat önce vodafone paye çektim oldu ama ondan 2 saat önce çektiğimde olmamıştı garip deneyin sizde çekersiniz

Beyler ben alışveriş yaptım 10dk önce ama sorun çıkar mı
çıkmaz günlük 2k limit koymuşlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 1 saat önce vodafone paye çektim oldu ama ondan 2 saat önce çektiğimde olmamıştı garip deneyin sizde çekersiniz
muhtemelen trafikten dolayı ve eski sistemli atmler varsa ilinizde onlar parayı veriyor günlük 2k şeklinde

papara mı 900tlye çöktü
Evet. Sırf internet alışverişi için kullanıyodum para iadesi yatacaktı yatırmadılar. Aylarca müşteri hizmetleriyle uğraştırdılar öyle öyle oyaladılar. En son 3 aydan eski işlemlere bakamıyoruz dediler konuyu kapattılar. Resmen 3 ay boyunca beni ilgileniyoruz size haber vericez diye oyaladılar haber bile vermediler hep ben aramak zorunda kaldım. En sonda yetkimiz yok diye noktaladılar. 900lira için uğraştığıma lanet ettim

umarım çözüm getirirler yoksa bir anda para yok olursa millet isyan eder valla benimde bi 100k kadar içerde kaldı

senin 900 tl ne niye çöksünler ki adamlar milyarlar kaldırmışlar
Hırsız hırsızdır üçe beşe bakmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,320
Üyeler
185,066
Son üye
falımsakız