Emirhan124
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
post cihazlarında ödeme yapılamıyor diye biliyorum 6 defa denedim olmadıBeyler ben alışveriş yaptım 10dk önce ama sorun çıkar mı
post cihazlarında ödeme yapılamıyor diye biliyorum 6 defa denedim olmadıBeyler ben alışveriş yaptım 10dk önce ama sorun çıkar mı
garanti bankasından çektim bence hemen çık git dene. normal kartla çektim.Paparada param kaldı nasıl alabilirim
Pos değil Hepsiburadadan denedim oldupost cihazlarında ödeme yapılamıyor diye biliyorum 6 defa denedim olmadı
Sabah atmden çektim benPaparada param kaldı nasıl alabilirim
paparaya girilmiyordu zaten evet bende giremiyodum twitterda falan gezerken haberlerin yorumlarını okuyodum millet yazmış hep atm den cekiliyo falan diye gittim bende denedim 1500 tl vardı hepsini çektim hatta arkadaşımdada 300 vardı oda çekti hepsinihesaplar blokeli nasıl çekebildin
Ben yine 6 ATM den denedim yine olmadıpaparaya girilmiyordu zaten evet bende giremiyodum twitterda falan gezerken haberlerin yorumlarını okuyodum millet yazmış hep atm den cekiliyo falan diye gittim bende denedim 1500 tl vardı hepsini çektim hatta arkadaşımdada 300 vardı oda çekti hepsini
valla bilmyorum hocamBen yine 6 ATM den denedim yine olmadı
çıkmaz günlük 2k limit koymuşlarBeyler ben alışveriş yaptım 10dk önce ama sorun çıkar mı
muhtemelen trafikten dolayı ve eski sistemli atmler varsa ilinizde onlar parayı veriyor günlük 2k şeklindeBen 1 saat önce vodafone paye çektim oldu ama ondan 2 saat önce çektiğimde olmamıştı garip deneyin sizde çekersiniz
Evet. Sırf internet alışverişi için kullanıyodum para iadesi yatacaktı yatırmadılar. Aylarca müşteri hizmetleriyle uğraştırdılar öyle öyle oyaladılar. En son 3 aydan eski işlemlere bakamıyoruz dediler konuyu kapattılar. Resmen 3 ay boyunca beni ilgileniyoruz size haber vericez diye oyaladılar haber bile vermediler hep ben aramak zorunda kaldım. En sonda yetkimiz yok diye noktaladılar. 900lira için uğraştığıma lanet ettimpapara mı 900tlye çöktü
Hırsız hırsızdır üçe beşe bakmazumarım çözüm getirirler yoksa bir anda para yok olursa millet isyan eder valla benimde bi 100k kadar içerde kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
senin 900 tl ne niye çöksünler ki adamlar milyarlar kaldırmışlar
git sağlamından bi maydanoz düöner göm üstünede tatlı yebeyler ben de ziraatten 1k çektim 400 tl kaldı onu da nerde harcayabilirim
Siz paparadan çekemiyosunuz ama papara halen bizden çekmeye çalışıyo. Sabahtan beri abonelik ödemenizi alamadık diye bildirim geliyoAtmden çekilmiyor parayı şuanda veremiyoruz diyip kalıyor 50-60 tl gibi bi para kaldı bende düz 50 tl bile alamadım.