Paramı en mantıklı şekilde nasıl değerlendirebilirim

Reaksiyon skoru
88
csde bıçağım var yarın veya öbürgün satılır diye düşünüyorum birazda bende var yaklaşık 30-40k civarı param var bunu nereye yatırmak mantıklı olur altın alabilirim veya csde yükselme ihtimali var dediğiniz item varsa öylede değerlendirebilirim şuan en garanti yol altın gibi geliyor bana

csde bıçağım var yarın veya öbürgün satılır diye düşünüyorum birazda bende var yaklaşık 30-40k civarı param var bunu nereye yatırmak mantıklı olur altın alabilirim veya csde yükselme ihtimali var dediğiniz item varsa öylede değerlendirebilirim şuan en garanti yol altın gibi geliyor bana
Altın

Kesinlikle altın uzun sürede yolda bırakmaz

altın
haram sıkıntı değil diyosan borsa veya coin
olmadı kısa süreli faiz e atıp sonra altın al

altın
haram sıkıntı değil diyosan borsa veya coin
olmadı kısa süreli faiz e atıp sonra altın al
haramı sıkıntı değilde 30k paranın faiz getirisinden ne olacak coin işine girmeyi çok istiyorum aslında ama araştırma gerekiyor benimde sınav senem neredeyse artık

haramı sıkıntı değilde 30k paranın faiz getirisinden ne olacak coin işine girmeyi çok istiyorum aslında ama araştırma gerekiyor benimde sınav senem neredeyse artık
o zaman borsaya koy
1 yılda hiç doakunmazsan adam akıllı bir lot 1 yılda en az 2 ye katlar
ama sabretmen ve hiç ellemeyip beklemen lazım

o zaman borsaya koy
1 yılda hiç doakunmazsan adam akıllı bir lot 1 yılda en az 2 ye katlar
ama sabretmen ve hiç ellemeyip beklemen lazım
yeni başlıyan biri koyması bence dogru degil adam kaybederse çekebilir tabi arkadaş korkmazsa böyle durumlarda ileri zamanda yükselme durumu olabilir

yeni başlıyan biri koyması bence dogru degil adam kaybederse çekebilir tabi arkadaş korkmazsa böyle durumlarda ileri zamanda yükselme durumu olabilir
dediğim gibi 1 yıl boyunca oraya bakmamalı bile
düşsede artsada ellemezse 2 ye katlar

Borsada 1 yıl hisse alıp yatarsanız aşağıdaki gibi durumlar ile karşılaşabilirsiniz, bunun olumlu örnekleride var ama bilgi sahibi olmadan işlem yapmak mantıklı değil.

1749504268653.webp
1749504283765.webp
1749504343341.webp

Geri