Neler Yeni

paramı nasıl değerlendirmeliyim ?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
bilezik almayı düşündüm 15k civarına bilezik var mıdır ?
Bilezik yapmanızı önermem, işçiliği çok olduğu için alım satımda ciddi bir zarar konusu.
Çünkü bileziği alırken işçiliğine de para veriyorsunuz ama satarken kuyumcu eritip farklılaştıracağı için ürünü daha az fiyat biçecektir.

Bilezik yapmanızı önermem, işçiliği çok olduğu için alım satımda ciddi bir zarar konusu.
Çünkü bileziği alırken işçiliğine de para veriyorsunuz ama satarken kuyumcu eritip farklılaştıracağı için ürünü daha az fiyat biçecektir.
bunu bilmiyordum hocam teşekkür ederim uyardığınız için. o zaman ya cumhuriyet ya da hisse senedine yatırım en mantıklısı gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
ben zaten uzun bir süre ellememeyi planlıyorum hocam uzun vadede bi sıkıntı olur mu ki ? min 1 yıl max 5 6 yıl bekletirim gibi
Hocam alın tam altın sıkıntı yok uzun süre ellemiyeceksiniz sıkıntı olmaz arada 200-300 TL gibi bir makas payı var çok degilmis ben nerden hatirliyorsam çok diye hatırlıyordum ama size tavsiyem şimdi maaşınızı her aldığınızda 1 tam alın yoksa 2 ay sonr 30 k ile 3 tam altin alamayabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Davar Güden
Kesinlikle paranı Borsada değerlendirmeni tavsiye ederim hisse istiyorsan THYAO veya SASA, 2 senede altınla kazanağının en aşşa 2 katını kazanırsın
ÇOK RİSK ALMAK İSTİYORSAN Kripto para alabilirsin önümüzdeki yıla doğru ben şahsen dolar bazlı ciddi bir artış bekliyorum 10X belki 50X artan coinler olacağının düşünüyorum bu konuda YTD

Son düzenleme:
Hocam alın tam altın sıkıntı yok uzun süre ellemiyeceksiniz sıkıntı olmaz arada 200-300 TL gibi bir makas payı var çok degilmis ben nerden hatirliyorsam çok diye hatırlıyordum ama size tavsiyem şimdi maaşınızı her aldığınızda 1 tam alın yoksa 2 ay sonr 30 k ile 3 tam altin alamayabilirsiniz
bende öyle düşündüm hocam teşekkür ederim tavsiyeniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle paranı Borsada değerlendirmeni tavsiye ederim hisse istiyorsan THYAO veya SASA, 2 senede altınla kazanağının en aşşa 2 katını kazanırsın
ÇOK RİSK ALMAK İSTİYORSAN Kripto para alabilirsin önümüzdeki yıla doğru ben şahsen dolar bazlı ciddi bir artış bekliyorum 10X belki 50X artan coinler olacağının düşünüyorum bu konuda YTD
hocam thyao gerçekten güzel kazandırıyor ama şu sıralar biraz yüksek gibi ne düşünüyorsunuz

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Yatırım bilezik ile yapılmaz usta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR