Anime Katledici
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 503
Dostlar 500 TL yi 1 yıl içinde 4000 TL ye katlamam mümkün müdür ?
Yatırımdan anlayanlar için mümkün.Dostlar 500 TL yi 1 yıl içinde 4000 TL ye katlamam mümkün müdür ?
bir yılı geçtim yazın 3 ayda ( haziran temmuz ağustos) katlarsın. tek yapman gereken risk almakDostlar 500 TL yi 1 yıl içinde 4000 TL ye katlamam mümkün müdür ?
Yani her şey sana bağlı.
Post automatically merged:
Bana biri dese al şu 500 TL yi bir yıla 4k ya katla. İlk yapacağım udemy de kurs satın almak olur. Oradan kendimi yazılım da geliştirip. Projeler üretip para kazanmaya çalışırım. He yok dersen ben 500 TL ile su alıp satıcam o da bir seçenek her şey sana bağlı.
bir yılı geçtim yazın 3 ayda ( haziran temmuz ağustos) katlarsın. tek yapman gereken risk almak
Ucuza ürün alıp piyasadaki Fiyatıyla satsam kâr eder miyim acabaYatırımdan anlayanlar için mümkün.
satma işi uzun sürebiliyor. bir mouse aldım karlı bir şekilde satmak için 2 ay bekledimUcuza ürün alıp piyasadaki Fiyatıyla satsam kâr eder miyim acaba
50 tl kâr edebilmek için haftalarca bile bekleyebilirsin.Ucuza ürün alıp piyasadaki Fiyatıyla satsam kâr eder miyim acaba
Para kazanmak kolay değil.Ucuza ürün alıp piyasadaki Fiyatıyla satsam kâr eder miyim acaba