Parami nasil koriyabilirim

Exdcedy

80+
Reaksiyon skoru
75
Az bi param var zaten onuda kaybetmim bari
nasıl degerinde koriyabilirim

ben abimin üstüne actım paramı trx usdt de tutuyorum arada bi ltc falan lazım oluyo hem paramı korumus oluyorum hem de lazım oldugunda anında cevirebiliyorum binance da

Teknolojik aletlere ihtiyacın varsa bir şeyler alabilirsin. Banka hesabı açıp kur korumalı hesaplar vardı sanırım onla da değerlendirebilirsin. Az bir param var derken ben de 2000-3000 TL bir şey zannettim :D

Teknolojik aletlere ihtiyacın varsa bir şeyler alabilirsin. Banka hesabı açıp kur korumalı hesaplar vardı sanırım onla da değerlendirebilirsin. Az bir param var derken ben de 2000-3000 TL bir şey zannettim :D
20000tl nin artik bir degeri kalmadi almak istedigim telefon 12k dan 20 k oldu
1 ay calistim ustune kendi biriktirdigim parayi koydum ama sürekli degeri azaliyo fiyatlar artarken benim param yerinde sayiyo

20000tl nin artik bir degeri kalmadi almak istedigim telefon 12k dan 20 k oldu
1 ay calistim ustune kendi biriktirdigim parayi koydum ama sürekli degeri azaliyo fiyatlar artarken benim param yerinde sayiyo
yani yatırım yapmadığın sürece artamaz değeri bu ekonomide bu arada altın ve dolar kısa vadede sadece paranın değerini korur yatırım yaparsan kazanmış olursun altının ve dolarında kendi içinde enflasyonu var çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,362
Üyeler
187,325
Son üye
Yusuwf2
Geri