Ne kadar paran var?Az bi param var zaten onuda kaybetmim bari
nasıl degerinde koriyabilirim
20kNe kadar paran var?
bana sorarsan güvenilir bir şirketten hisse al
HIsse almak icin 18 yasindan buyuk olmak gerekiyo diye biliyorumbana sorarsan güvenilir bir şirketten hisse al
Onu soylemeyi unuttum 16 yasindayimHIsse almak icin 18 yasindan buyuk olmak gerekiyo diye biliyorum
babanın veya annenin hesabından alabilirsin çoğu yatırım aracı +18 zatenHIsse almak icin 18 yasindan buyuk olmak gerekiyo diye biliyorum
Altın alAz bi param var zaten onuda kaybetmim bari
nasıl degerinde koriyabilirim
Teknolojik aletlere ihtiyacın varsa bir şeyler alabilirsin. Banka hesabı açıp kur korumalı hesaplar vardı sanırım onla da değerlendirebilirsin. Az bir param var derken ben de 2000-3000 TL bir şey zannettim
20000tl nin artik bir degeri kalmadi almak istedigim telefon 12k dan 20 k olduTeknolojik aletlere ihtiyacın varsa bir şeyler alabilirsin. Banka hesabı açıp kur korumalı hesaplar vardı sanırım onla da değerlendirebilirsin. Az bir param var derken ben de 2000-3000 TL bir şey zannettim
yani yatırım yapmadığın sürece artamaz değeri bu ekonomide bu arada altın ve dolar kısa vadede sadece paranın değerini korur yatırım yaparsan kazanmış olursun altının ve dolarında kendi içinde enflasyonu var çünkü20000tl nin artik bir degeri kalmadi almak istedigim telefon 12k dan 20 k oldu
1 ay calistim ustune kendi biriktirdigim parayi koydum ama sürekli degeri azaliyo fiyatlar artarken benim param yerinde sayiyo