prmdmnn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,669
Merhaba, ben Efe İlhan. Ben 16 yaşındayım, Açık Öğretim Lisesinde okuyup, bende şu anda 41 kredi puanı var. Yani anonim sayılmam. Takımım Fenerbahçe'dir. Öykünücülere (emülatörlere), eski oyunlara, tycoon ve bazı simülasyon oyunlarına ilgi duyarım. Technopat'ta Dream Group lakabıyla oradaydım ama maalesef hatalar yaptığım için kalıcı olarak yasaklandım, SDN'de ise Allah'ın Kulu lakabıyla oradaydım ve burada ise SternchenMinette kullanıcı adımla takılıyorum. Asıl kullanıcı adım ПарамидаМанн'dır (ParamidaMann).
Buradaki forum kariyerimden bahsedeyim. Burada neredeyse 11 aydır kayıtlıyım ve hala tam olarak alışamadığım bir yer. @xKaanCKx'nın önerisine geldim buraya ve SDN forumdan da bildiğim @EFI Shell, (VECTORRR) @intel pentium gibi kişilerle de iç içeydim. Bilgisayar bilgim olmasına rağmen kötü (F/P olmayan vs.) bir parçayı önermemek adına çok da bilgisayar kategorisine mesaj yazmıyorum ancak kesin olarak bildiğim konularda ise yazdığım oluyor. Önceden SDN forumda da olduğu gibi burada aktif olarak takılıyorum ancak fazla mesaj yazmıyorum. Bazen de bildiğim konulardan rehber de açabiliyorum. Zamanla birçok insanla tanıştım ve sorunlarımın çözülmesine de çok büyük katkısı olmuştur. Onlara ayrı ayrı teşekkür ederim.
Öykünücüler demişken ona da gireyim. Dolphin, PCSX2 gibi öykünücülerinden çok ben QEMU, box86, Rosetta, WINE gibi tercümanlara / öykünücülere ilgi duyarım ama yine de Dolphin'e karşı ilgim büyüktür. Hatta benim telefona (Xiaomi RN8 Pro) chroot oluşturarak box86 tercümanını kullanarak bilgisayar oyunlarını da çalıştırmayı da deneyeceğim yakın zamanda. Belki de yazılıma başlayıp, öykünücü ve ya tercüman yazmaya başlayabilirim. Çünkü öykünücülere ve tercümanlara oldukça fazla ilgi duyarım.
Bir de hangi oyunları sevdiğimi soruyorsanız o konuyu da açalım. Genelde tycoon, simülasyon, yarış türündeki oyunları oynarım. BeamNG.drive, Automation, Game Dev Tycoon, Cities: Skylines gibi oyunlardan kast ettim, Need for Speed serisine hastayımdır. Özellikle NFSMW (2005) ve NFSU2'ye. Sevmediğim oyunlara geleceğimiz zaman ilk sırada zombili şiddet oyunları, vahşi aksiyon ve korku oyunları var. Örnek olarak Resident Evil benim en sevmediğim serilerden biri denilebilir.
Son olarak size yeniden teşekkürlerimi söylemek isterim. İyi forumlar dilerim.
Buradaki forum kariyerimden bahsedeyim. Burada neredeyse 11 aydır kayıtlıyım ve hala tam olarak alışamadığım bir yer. @xKaanCKx'nın önerisine geldim buraya ve SDN forumdan da bildiğim @EFI Shell, (VECTORRR) @intel pentium gibi kişilerle de iç içeydim. Bilgisayar bilgim olmasına rağmen kötü (F/P olmayan vs.) bir parçayı önermemek adına çok da bilgisayar kategorisine mesaj yazmıyorum ancak kesin olarak bildiğim konularda ise yazdığım oluyor. Önceden SDN forumda da olduğu gibi burada aktif olarak takılıyorum ancak fazla mesaj yazmıyorum. Bazen de bildiğim konulardan rehber de açabiliyorum. Zamanla birçok insanla tanıştım ve sorunlarımın çözülmesine de çok büyük katkısı olmuştur. Onlara ayrı ayrı teşekkür ederim.
Öykünücüler demişken ona da gireyim. Dolphin, PCSX2 gibi öykünücülerinden çok ben QEMU, box86, Rosetta, WINE gibi tercümanlara / öykünücülere ilgi duyarım ama yine de Dolphin'e karşı ilgim büyüktür. Hatta benim telefona (Xiaomi RN8 Pro) chroot oluşturarak box86 tercümanını kullanarak bilgisayar oyunlarını da çalıştırmayı da deneyeceğim yakın zamanda. Belki de yazılıma başlayıp, öykünücü ve ya tercüman yazmaya başlayabilirim. Çünkü öykünücülere ve tercümanlara oldukça fazla ilgi duyarım.
Bir de hangi oyunları sevdiğimi soruyorsanız o konuyu da açalım. Genelde tycoon, simülasyon, yarış türündeki oyunları oynarım. BeamNG.drive, Automation, Game Dev Tycoon, Cities: Skylines gibi oyunlardan kast ettim, Need for Speed serisine hastayımdır. Özellikle NFSMW (2005) ve NFSU2'ye. Sevmediğim oyunlara geleceğimiz zaman ilk sırada zombili şiddet oyunları, vahşi aksiyon ve korku oyunları var. Örnek olarak Resident Evil benim en sevmediğim serilerden biri denilebilir.
Son olarak size yeniden teşekkürlerimi söylemek isterim. İyi forumlar dilerim.
Sistem 1:
PSU: High Power HP1-J600GD-F12S 600W 80+ Gold
CPU: AMD Ryzen™ 5 2600 Six Core Processor
Mobo: ASRock B450M Pro 4-F
RAM: 1xCorsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz (CMK8GX4M1D3000C16)
GPU: Palit GeForce® GTX 1660 Ti Dual
Cooler: Arctic Freezer 34 eSports DUO
SSD: Crucial BX500 240GB (CT240BX500SSD1)
HDD: Seagate Constellation ES.3 1TB Server HDD
Case: Dark Diamond
Sistem 2 (Raspberry Pi 4 8GB):
SoC: Broadcom BCM2711
CPU: ARM Cortex-A72 Quad Core 1500 MHz (2150 MHz OC)
RAM: Micron 3200 MHz 8GB DDR4
GPU: Broadcom VideoCore VI (940 MHz OC)
Cooler: 52Pi Ice Tower
SD Card: Samsung EVO Plus 64GB microSD XC U1
PSU: Raspberry Pi 4 Lisanslı Güç Adaptörü 5.1V / 3A.
PSU: High Power HP1-J600GD-F12S 600W 80+ Gold
CPU: AMD Ryzen™ 5 2600 Six Core Processor
Mobo: ASRock B450M Pro 4-F
RAM: 1x
GPU: Palit GeForce® GTX 1660 Ti Dual
Cooler: Arctic Freezer 34 eSports DUO
SSD: Crucial BX500 240GB (CT240BX500SSD1)
HDD: Seagate Constellation ES.3 1TB Server HDD
Case: Dark Diamond
Sistem 2 (Raspberry Pi 4 8GB):
SoC: Broadcom BCM2711
CPU: ARM Cortex-A72 Quad Core 1500 MHz (2150 MHz OC)
RAM: Micron 3200 MHz 8GB DDR4
GPU: Broadcom VideoCore VI (940 MHz OC)
Cooler: 52Pi Ice Tower
SD Card: Samsung EVO Plus 64GB microSD XC U1
PSU: Raspberry Pi 4 Lisanslı Güç Adaptörü 5.1V / 3A.