Neler Yeni

PARÇA UYUMLULUĞU 40K BÜTÇE

Gayet hoş :). Acaba 2k'da Rx6900Xt, 7500f ile darboğaz yapar mı 🤨?

Gayet hoş :). Acaba 2k'da Rx6900Xt, 7500f ile darboğaz yapar mı 🤨?
Teşekkürler, yapmıyorlar ama ana kart konusunda kararsızım. Yabancı inceleme kanalları bu kartı incelememiş bile en ucuz alınabilecek ana kart Gigabyte D3SH olduğunu söylemişler. Ama benim işlemci için bu kadar harcama yapmaya gerek var mı çözemedim :unsure:

Teşekkürler, yapmıyorlar ama ana kart konusunda kararsızım. Yabancı inceleme kanalları bu kartı incelememiş bile en ucuz alınabilecek ana kart Gigabyte D3SH olduğunu söylemişler. Ama benim işlemci için bu kadar harcama yapmaya gerek var mı çözemedim :unsure:
Yoook yaav. Anakart gayet güzel, dolu bi anakart.

arkadaşlar sistemi değiştirdim bazı ürünlerde stok bitmiş yardımcı olur musunuz

iyi forumlar, imzamdaki sistemi kullanıyorum 7500f i ds3h dan daha boş bir anakartta kullanıyorum. ds3h gayet dolu ve yeterli bir anakart 7500f değil 9700x gibi işlemcileri de rahat taşır. Sadece sistemdeki soğutucuyu değiştirirdim phantom spirit frost commander gibi kallavi kule tipi alabilirsiniz. Hem serin hem sessiz bir sisteminiz olur.

iyi forumlar, imzamdaki sistemi kullanıyorum 7500f i ds3h dan daha boş bir anakartta kullanıyorum. ds3h gayet dolu ve yeterli bir anakart 7500f değil 9700x gibi işlemcileri de rahat taşır. Sadece sistemdeki soğutucuyu değiştirirdim phantom spirit frost commander gibi kallavi kule tipi alabilirsiniz. Hem serin hem sessiz bir sisteminiz olur.
bu bütçeyi anakartı kısarak karşılasam nasıl olur hocam

bu bütçeyi anakartı kısarak karşılasam nasıl olur hocam
hocam bence anakart kalsın ileriye dönük bir sistem olsun. İlk etapta tek modül ram alıp parayı soğutucuya yatırın. 2. modülü 1 ay sonra takarsınız.

şimdi de bu anakartın stok bitti şaka gibi 😀
kısmet değilmiş hocam ben asrock b650m hdv istiyordum gigabyte b650m-k ya kaldık.
bu aralar çokça karşılaştığım colorful anakart var ona da bakabilirsiniz.

kısmet değilmiş hocam ben asrock b650m hdv istiyordum gigabyte b650m-k ya kaldık.
bu aralar çokça karşılaştığım colorful anakart var ona da bakabilirsiniz.
ben de ilk onu düşündüm onda da stok yok. gigabyte S2H alsam nasıl olur 🤔

ben de ilk onu düşündüm onda da stok yok. gigabyte S2H alsam nasıl olur 🤔
65 watt işlemcileri taşır hocam. gigabyte b650m-k ile 7500f kullanıyorum. imzamdaki sistem gayet iyi çalışıyor. Bence s2h işinizi görür ama acil değilse stok da bekleyebilirsiniz.

Geri