bence o 2223 bence ağızları ile 2023 yapıyorlar2023'ü bekle
Dolar artıcapı için ucuzlamaz dahada pahalancık malesefDolar 7.95 olduğunda zamlandirdilar ve şuan 86 civarında duruyor parçalardan fiyat kırarlarmi sizce ?
Böyle giderse çok zor dolar neredeyse 10 olacak.Dolar 7.95 olduğunda zamlandirdilar ve şuan 86 civarında duruyor parçalardan fiyat kırarlarmi sizce ?
eeeeeeeeeeeNasipta varsa
bu gadaeeeeeeeeeee
2023 den sonra sözde düşüyor dusmuyorsa yeni başkan geliyor gelmiyorsa ülke ölüyor geliyorsa yeni muhalifler çıkıyor duzeltemiyorsa iç savaş çıkıyor elimizde kalan topraklarida dış minnaklara verip yerin dibindeki yatagimiza geçiyoruz ve yüzyıllardır yaşayan koca devletin ACI SONU GELİYOR ...Dolar 7.95 olduğunda zamlandirdilar ve şuan 86 civarında duruyor parçalardan fiyat kırarlarmi sizce ?
Düşmez reis seçimi trump kaybederse dolar ucucakDolar 7.95 olduğunda zamlandirdilar ve şuan 86 civarında duruyor parçalardan fiyat kırarlarmi sizce ?
Fiyat artışlarından bıktım..
Ben genelde bekleme taraftarıydım ama artık fiyatların düşeceğini düşünmüyorum.
Toplamayı istediğim Ryzen 5 3600, GTX 1660 Superli sistemler bile +6000 TL. Almışken iyi bir şey olsun istiyordum. Ama sanırım bütçeme göre daha düşük sistemlere yönelmek zorunda kalacağım.