Neler Yeni

Paribu güvenli midir?

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
XRP 22 şubatta mahkemesi var. Ripple davayı kazanırsa baban iyi kar yapar. Ripple kaybederse davayı baban parası uçar.
Bunu bilmiyordum peki xrpnin kazanma ihtimali nedir ona göre parayı çekmesini söyleyeyim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bunu bilmiyordum peki xrpnin kazanma ihtimali nedir ona göre parayı çekmesini söyleyeyim
Bunu ben bilmemek. Sadece okuduğum bir haberde şöyle bişiy yazıyor :
"Eski SEC (davacı) çalışanı Ripple 'ın (davalı) davayı kazanabileceğini düşünüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Eski SEC (davacı) çalışanı Ripple 'ın (davalı) davayı kazanabileceğini düşünüyor.
YTD.

Zırto

80+ Bronze
Paribu güvenli

AllyRyza

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Rıza Teker
Usta arkadaş kendisi istemiş ve ben sadece cevap verdim bu forum iyi bir yer olsun diye uğraşıyorsunuz eyvallah da yanlış bir cümlede idam etmeye meyilli olmayın

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Yatırım tavsiyesinin suç olduğunu bilen ben yatırım tavsiyesi yapmanın suç olduğunu bilmeyen ve yatırım tavsiyesi veren kişiyi görünce: Kahretsin adamım ne yapıyorsun?

@Litecoin @epica59
Hahaha atın.
Kanka bir yanlış yapmış arkadaş boşver

YTD.
Bende araştırma yaptım 2 dk ama heryerde ripple'ın kazanması hayalden ibaret falan yazıyor bence babam 100 tl bıraksın gerisini çeksin

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kanka bir yanlış yapmış arkadaş boşver

Bende araştırma yaptım 2 dk ama heryerde ripple'ın kazanması hayalden ibaret falan yazıyor bence babam 100 TL bıraksın gerisini çeksin
Yani kaybedince üzülmeyeceği bir miktar bırakabilir. Yükselirse ne ala yükselmezse sorun yok (sizin açıdan). Yatırım tavsiyesi değildir.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Yani kaybedince üzülmeyeceği bir miktar bırakabilir. Yükselirse ne ala yükselmezse sorun yok (sizin açıdan). Yatırım tavsiyesi değildir.
En iyisi 100 tl bırakmak çünkü çok büyük bir miktar değil ve davayı kazanırsa %2000 gibi bir artış oluyor ve 200.000 tl oluyor.
(Fikir verdiğiniz için teşekkürler)

Top Bottom