Bu dediğin yatırım tavsiyesi yalnız.Dogecoin alsın Elon Musk daha dalga geşe geçe yükseltir onu
Bu dediğin yatırım tavsiyesi yalnız.Dogecoin alsın Elon Musk daha dalga geşe geçe yükseltir onu
Bunu bilmiyordum peki xrpnin kazanma ihtimali nedir ona göre parayı çekmesini söyleyeyimXRP 22 şubatta mahkemesi var. Ripple davayı kazanırsa baban iyi kar yapar. Ripple kaybederse davayı baban parası uçar.
Bunu ben bilmemek. Sadece okuduğum bir haberde şöyle bişiy yazıyor :Bunu bilmiyordum peki xrpnin kazanma ihtimali nedir ona göre parayı çekmesini söyleyeyim
YTD.Bunu ben bilmemek. Sadece okuduğum bir haberde şöyle bişiy yazıyor :
"Eski SEC (davacı) çalışanı Ripple 'ın (davalı) davayı kazanabileceğini düşünüyor.
Zaten öyle istemiş arkadaşımızBu dediğin yatırım tavsiyesi yalnız.
Başka ne alabilirim demişBu dediğin yatırım tavsiyesi yalnız.
Dava açsa kazanır adam, yatırım tavsiyesi vermek yasal suç.Zaten öyle istemiş arkadaşımız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka ne alabilirim demiş
Elon abim Twit atmazsa ne olacak? Kefili sen misin? Ayrıca bu yaptığınız SPK kuralları gereği bir suçtur.Dogecoin alsın Elon Musk daha dalga geşe geçe yükseltir onu
Peki :/Dava açsa kazanır adam, yatırım tavsiyesi vermek yasal suç.
Kanka bir yanlış yapmış arkadaş boşver
Bende araştırma yaptım 2 dk ama heryerde ripple'ın kazanması hayalden ibaret falan yazıyor bence babam 100 tl bıraksın gerisini çeksinBunu ben bilmemek. Sadece okuduğum bir haberde şöyle bişiy yazıyor :
"Eski SEC (davacı) çalışanı Ripple 'ın (davalı) davayı kazanabileceğini düşünüyor.
YTD.
Yani kaybedince üzülmeyeceği bir miktar bırakabilir. Yükselirse ne ala yükselmezse sorun yok (sizin açıdan). Yatırım tavsiyesi değildir.Kanka bir yanlış yapmış arkadaş boşver
Bende araştırma yaptım 2 dk ama heryerde ripple'ın kazanması hayalden ibaret falan yazıyor bence babam 100 TL bıraksın gerisini çeksin
En iyisi 100 tl bırakmak çünkü çok büyük bir miktar değil ve davayı kazanırsa %2000 gibi bir artış oluyor ve 200.000 tl oluyor.Yani kaybedince üzülmeyeceği bir miktar bırakabilir. Yükselirse ne ala yükselmezse sorun yok (sizin açıdan). Yatırım tavsiyesi değildir.