Neler Yeni

parmağımı kestim va nabzım orda atıyor gibi

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
parmağımı kestim va nabzım orda atıyor gibi bunun nedeni nedir sanki orda bir şey var ve parmağıma vuruyor
Öncelikle saat akşam 19:00'da sağlık ocağına git diyenleri boş ver. Bu saatte sağlık ocağı açık değil hem uzak demişsin boşuna gidersin.
Parmakta genelde o şekil nabız atma gibi durum olur bana da oluyor bazen hassas bölge sonuçta. Eğer kanama durmuyorsa ve çok şiddetliyse hastane aciline gidin mutlaka.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
bartu
Öncelikle saat akşam 19:00'da sağlık ocağına git diyenleri boş ver. Bu saatte sağlık ocağı açık değil hem uzak demişsin boşuna gidersin.
Parmakta genelde o şekil nabız atma gibi durum olur bana da oluyor bazen hassas bölge sonuçta. Eğer kanama durmuyorsa ve çok şiddetliyse hastane aciline gidin mutlaka.
hala nabız atma durumu var fakat azaldı kan hala yarabandının aşağısında sanırım bir sıkıntı yok kötü olursam dediğiniz gibi bir taksi ile hastahaneye giderim

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan

Avolay

80+ Gold
Herhangi bir tıbbi bilgim yok.
Verebileceğim en iyi tavsiye göğüs hizasından yukarıda tutması ve kendisini kan tuttuğundan pansuman için eczane ya da sağlık ocağına gitmesi.
Başka ne demem gerekiyordu?
Bi şey olmaz takıl öyle demekten daha mantıklı bir öneri olduğunu düşünüyorum.

TALHA MURAT

80+ Silver
hala nabız atma durumu var fakat azaldı kan hala yarabandının aşağısında sanırım bir sıkıntı yok kötü olursam dediğiniz gibi bir taksi ile hastahaneye giderim
bende parmağımı kestim yazın karpuz keserken ve derindi hala izi mevcut baya kanamıtı o dediğin anbız atışlarının sebebi kanın dışarı çıkması ve kanın kalpteki pompalama atışlarını ilettiğini için hissederdim doktora gitmedim ve iz kaldı ama parmağa genellikle dikiş atmazlar.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kılcal damarlar o bölgelerde çok olduğu için biraz zaman alır nabız atma durumunun geçmesi.
Kesiğin derinliğini bilmiyorum tabi ama kanama durmazsa mutlaka gidin ihmal etmeyin.
Herhangi bir tıbbi bilgim yok.
Verebileceğim en iyi tavsiye göğüs hizasından yukarıda tutması ve kendisini kan tuttuğundan pansuman için eczane ya da sağlık ocağına gitmesi.
Başka ne demem gerekiyordu?
Bi şey olmaz takıl öyle demekten daha mantıklı bir öneri olduğunu düşünüyorum.
Verdiğiniz öneriye karşı bir şey söylemedim ben. Demeniz gerekeni demişsiniz ama sağlık ocağına boşuna gitmemesi için onu diyenlere kulak asma dedim. Sağlık ocakları saat 17:00'da kapanır. Sağlık ocağı öneriniz dışında söylediklerinize karşı her hangi bir karşı cevabım yok.

Top Bottom