Parolapara - Epic Games

Valontar

80+
Reaksiyon skoru
15
Selam,

Parolapara Cashback kampanyası, Epic indirimleri ve Epic Cashback kampanyası birleşince çok iyi fiyatlara oyunlar alabiliyorsunuz!

ss.webp

Örnekteki 3 oyun;
1878,99₺
-400₺ parolapara cashback
-375,80₺ epic games cashback

1.104,19₺
gibi bir fiyata alınabiliyor...

Selam,

Parolapara Cashback kampanyası, Epic indirimleri ve Epic Cashback kampanyası birleşince çok iyi fiyatlara oyunlar alabiliyorsunuz!

Alıntıyı görüntüle

Örnekteki 3 oyun;
1878,99₺
-400₺ parolapara cashback
-375,80₺ epic games cashback

1.104,19₺
gibi bir fiyata alınabiliyor...
Ya şu parolaparayı açmayın artık birader o zaman parolaparanın her kullanıldığı yerde indirim var diye yazalım. Bir kere konusu açıldı tamam her defasında açmanın manası ne?
Epic indirimlerinin de konusu açıldı.

Uygunsuz davranış
Ya şu parolaparayı açmayın artık birader o zaman parolaparanın her kullanıldığı yerde indirim var diye yazalım. Bir kere konusu açıldı tamam her defasında açmanın manası ne?
Dayı sana ne donkey misin? İnsanlar bilgilensin gözden kaçıran olmuş olabilir faydalansınlar. Sil hesabını az ötede tek başına yaşa. Emir veriyor bir de :D

Genel de bu tarz indirimler de her ürüne ayrı acılıyor bana kalırsa da saçmalık 1000 e 400 cash her türlü veriyor neye ihtiyacın varsa al işte :D

Genel de bu tarz indirimler de her ürüne ayrı acılıyor bana kalırsa da saçmalık 1000 e 400 cash her türlü veriyor neye ihtiyacın varsa al işte :D
Onu diyorum işte parolapara olayı açıldı zaten. Ben de koyayım o zaman domates al parolaparayla 400 indirm var patates al 400 indirm böyle böyle milyon tane konu açalım 😂

ingilizce EŞEK yazınca ne oluyor hakaret etmemiş mi oluyorsun?
yok ana dilinde okuduğunu anlamayıp anlam çıkaramayanlara farklı dillerde yardımcı oluyorum. çeviri ve anlam detaylı araştırması sonucunda belki anlaşılır diye. bir umut yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konu kilitlenmezse akakceye girip her bir ürünü -400 tl başlığa yazarak tek tek konu açıyorum o zaman sıktı artık
mantıklı :ROFLMAO:

yok ana dilinde okuduğunu anlamayıp anlam çıkaramayanlara farklı dillerde yardımcı oluyorum. çeviri ve anlam detaylı araştırması sonucunda belki anlaşılır diye. bir umut yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mantıklı :ROFLMAO:
haha seni mandacı seni

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri