Neler Yeni

Partiye gitmiş bir kız iyi bir kişiliğe sahip midir?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arda Teksin
Kızla 3 haftadır konuşuyorum az önce bir muhabbet döndü öyle bu dediki okul bizi bilmem ne partisine falan götürdü baya eğlenceliydi falan geceledik işte sonra bunun yakın arkadaşı malum işi yapmış. Kızla 4 5 defa buluştum zaten yakın oturuyoruz konuşması falan olsun sanki böyle çok masum biri gibi sarılmaya falan başladık ben daha sarılmasini bilmeyen biriyim babam erkek adam sarilmaz kimsenin sevgisine kanma diye diye büyüttü beni herneyse 1 defa başka biriyle buluşmuş bu beni ilgilendirmiyor fakat kendisi söyledi bende saygı duydum ama kız vallahi çok güzel bazen aklıma geliyor olum bu kız nasıl hiç biriyle yakınlaşmamıs falan geçiriyorum aklımdan veya ben çok paranoyak biriyim napmam gerekiyor böyle bir tecrübesi olan varmı ve sunuda belirtim ben bir insana hemen baglanmam 4 5 samimi dostum vardır çabuk kin tutan biriyim bunuda belirttim kıza ben öyle kızlara benzemem falan diyor ama bilmiyorum ( hayatım boyunca konuştuğum 2.kiz)

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,509
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek
yani aşırı tutucu değilsen partiye gitmiş olması bir sıkıntı değil

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani aşırı tutucu değilsen partiye gitmiş olması bir sıkıntı değil
Hocam belirtim zaten hayatımda konuştuğum 2.kiz bu 😃 pekte umrumda değil kaybetmek falan ama ne bilim kızın konuşması falan çok güven veriyor yani günümüz kızları nasıl bilmiyorum 🤷🏼 o parti olayıda kafama takıldı akşam akşam

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,509
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
Hocam belirtim zaten hayatımda konuştuğum 2.kiz bu 😃 pekte umrumda değil kaybetmek falan ama ne bilim kızın konuşması falan çok güven veriyor yani günümüz kızları nasıl bilmiyorum 🤷🏼 o parti olayıda kafama takıldı akşam akşam
o zaman devam at tadını çıkar

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arda Teksin
parti de her şey de olabilir hiçbir şey de olmayabilir. kafan güzel olunca hatırlamıyorsun bile
Burda kişiye göre yargılamak gerekiyor işte ne bilim ben sevgisiz büyümüş bu işlerden Uzak demircide çalışan biriyim anlamıyorum ondan soruyorum manipüle etmeye falan çalışıyorda olabilir öyle yapıyorsa başarmış sanırım bunuda nasıl anlayabilirim bilmiyorum.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,509
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
Burda kişiye göre yargılamak gerekiyor işte ne bilim ben sevgisiz büyümüş bu işlerden Uzak demircide çalışan biriyim anlamıyorum ondan soruyorum manipüle etmeye falan çalışıyorda olabilir öyle yapıyorsa başarmış sanırım bunuda nasıl anlayabilirim bilmiyorum.
ne kadar az düşünürsen kontrolün dışında olan şeyleri kafan o kadar rahat olur

SİRV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
demir yıldır
çok çabuk yakınlaşması kötü hocam. hemen sarılıyorsa başkalarına da sarılabilir gibi düşün

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arda Teksin
çok çabuk yakınlaşması kötü hocam. hemen sarılıyorsa başkalarına da sarılabilir gibi düşün
İlk buluştuğumuz günde sarılmıştı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vala bana yaramaz bu işler konuşmayı kesim en iyisi.

• Beğen
Reaksiyonlar: memz

SİRV3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
demir yıldır
İlk buluştuğumuz günde sarılmıştı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hemen kesme ya takıl geç bu zamanda bunları yapmayan kimse yok gibi bir şey

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Arda Teksin
hemen kesme ya takıl geç bu zamanda bunları yapmayan kimse yok gibi bir şey
Bu zamanın adamı değilim hocam böyle varosluklara gelemem ben vala yardımınız için teşekkürler.

• Beğen
Reaksiyonlar: memz

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,509
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
hacı insanlar genelde en çok yapmadıkları şeyler için pişman olur direkt kesme pürüz görünce söyle olmazsa bırak

Top Bottom