Neler Yeni

Password Manager önerisi

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Hem mobilde hem de PC'de ücretsiz şekilde (ücretli de olur ancak ücretsiz olursa daha iyi olur) kullanılabilecek, güvenilir bir password manager önerisi verebilir misiniz?

Mr.White

80+ Bronze
Bitwarden.

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Grant
Ben bunu kullanıyom 🧠

dostveviski

80+ Bronze
Maalesef şifrelerimi tamamen rastgele yazdığım için hafızamda tutmam mümkün olmuyor benim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi arasında + - olarak ne gibi farklar var?
Bitwarden' ı ücretsiz kullanmıştım ücretsiz sürümde bazı özelliklerden faydalanamıyorsun. Kaspersky password manageri ise ücretli kullanıyorum bu yüzden tam olarak ikisini karşılaştıramam. KPM' nin benim için avantajı kaspersky plus satın aldığımda geldi.

Mr.White

80+ Bronze
Maalesef şifrelerimi tamamen rastgele yazdığım için hafızamda tutmam mümkün olmuyor benim.

İkisi arasında + - olarak ne gibi farklar var?
Bitwarden ücretli sürümünü alırsan 2 fa uygulaması kullanmana gerek kalmıyo kendi içinde çözebiliyorsun. Onun dışında tüm özellikler aynı şekilde. Hatta kendi sunucunda barındırabilirsen o da ücretsiz.

RagnarLodbrok

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bitwarden' ı ücretsiz kullanmıştım ücretsiz sürümde bazı özelliklerden faydalanamıyorsun. Kaspersky password manageri ise ücretli kullanıyorum bu yüzden tam olarak ikisini karşılaştıramam. KPM' nin benim için avantajı kaspersky plus satın aldığımda geldi.
PC'de antivirüs olarak Kaspersky premium kullanıyorum ancak arkadaşımla ortak alıyoruz, cihaz sınırlandırmasından dolayı hem mobil hem PC'de kullanamıyorum.

Bitwarden ücretli sürümünü alırsan 2 fa uygulaması kullanmana gerek kalmıyo kendi içinde çözebiliyorsun. Onun dışında tüm özellikler aynı şekilde. Hatta kendi sunucunda barındırabilirsen o da ücretsiz.
Tamamdır, teşekkür ederim tavsiye için.

Mr.White

80+ Bronze
PC'de antivirüs olarak Kaspersky premium kullanıyorum ancak arkadaşımla ortak alıyoruz, cihaz sınırlandırmasından dolayı hem mobil hem PC'de kullanamıyorum.

Rica ederim. 2fa için de ente kullanabilirsin.

dostveviski

80+ Bronze

Premium kullanıyorsan KPM için cihaz sınırlandırması yok sanırım denedin mi hiç?

BabaVoss7

80+ Silver
Bitwarden kullanıyorum ücretsiz. İşimi fazlasıyla görüyor. Telefonda da pcde de gayet iyi çalışıyor

Top Bottom