RagnarLodbrok
80+ Bronze
Hem mobilde hem de PC'de ücretsiz şekilde (ücretli de olur ancak ücretsiz olursa daha iyi olur) kullanılabilecek, güvenilir bir password manager önerisi verebilir misiniz?
+1Bitwarden.
Maalesef şifrelerimi tamamen rastgele yazdığım için hafızamda tutmam mümkün olmuyor benim.Ben bunu kullanıyom![]()
Kaspersky kullanıyorum.
İkisi arasında + - olarak ne gibi farklar var?Bitwarden.
Bitwarden' ı ücretsiz kullanmıştım ücretsiz sürümde bazı özelliklerden faydalanamıyorsun. Kaspersky password manageri ise ücretli kullanıyorum bu yüzden tam olarak ikisini karşılaştıramam. KPM' nin benim için avantajı kaspersky plus satın aldığımda geldi.Maalesef şifrelerimi tamamen rastgele yazdığım için hafızamda tutmam mümkün olmuyor benim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisi arasında + - olarak ne gibi farklar var?
Bitwarden ücretli sürümünü alırsan 2 fa uygulaması kullanmana gerek kalmıyo kendi içinde çözebiliyorsun. Onun dışında tüm özellikler aynı şekilde. Hatta kendi sunucunda barındırabilirsen o da ücretsiz.Maalesef şifrelerimi tamamen rastgele yazdığım için hafızamda tutmam mümkün olmuyor benim.
İkisi arasında + - olarak ne gibi farklar var?
PC'de antivirüs olarak Kaspersky premium kullanıyorum ancak arkadaşımla ortak alıyoruz, cihaz sınırlandırmasından dolayı hem mobil hem PC'de kullanamıyorum.Bitwarden' ı ücretsiz kullanmıştım ücretsiz sürümde bazı özelliklerden faydalanamıyorsun. Kaspersky password manageri ise ücretli kullanıyorum bu yüzden tam olarak ikisini karşılaştıramam. KPM' nin benim için avantajı kaspersky plus satın aldığımda geldi.
Tamamdır, teşekkür ederim tavsiye için.Bitwarden ücretli sürümünü alırsan 2 fa uygulaması kullanmana gerek kalmıyo kendi içinde çözebiliyorsun. Onun dışında tüm özellikler aynı şekilde. Hatta kendi sunucunda barındırabilirsen o da ücretsiz.
Rica ederim. 2fa için de ente kullanabilirsin.PC'de antivirüs olarak Kaspersky premium kullanıyorum ancak arkadaşımla ortak alıyoruz, cihaz sınırlandırmasından dolayı hem mobil hem PC'de kullanamıyorum.
Tamamdır, teşekkür ederim tavsiye için.
Premium kullanıyorsan KPM için cihaz sınırlandırması yok sanırım denedin mi hiç?PC'de antivirüs olarak Kaspersky premium kullanıyorum ancak arkadaşımla ortak alıyoruz, cihaz sınırlandırmasından dolayı hem mobil hem PC'de kullanamıyorum.
Tamamdır, teşekkür ederim tavsiye için.
Yok, hiç denemedim hocam.Premium kullanıyorsan KPM için cihaz sınırlandırması yok sanırım denedin mi hiç?