Patlayan PSU Platoon

Geçmiş olsun. İyi yakalamışsın. Geciksen belki tüm parçalar gidebilirsi. PSU önemli ben zamanında daha fazla verip GOLD almıştım. Tavsiyem tier list den bakıp alman. High Power 600W GOLD alabilirsin.

Benimde everest vardı 4 yıl mucizevi bir şekilde dayandı sonra sharkoon'a geçtim hem sessiz hemde kaliteli öneririm.

Benimde everest vardı 4 yıl mucizevi bir şekilde dayandı sonra sharkoon'a geçtim hem sessiz hemde kaliteli öneririm.
Hocam bendede sharkoon var yeni aldim taktim dün yeni topladim kasa 750 w 80 gold var ama kulagimi fanin dibine götürünce boyle elektrik sesi geliyor yani telefonu sarja baglarsinda bir ince ses gelir ya onun 1 tik fazlasi ama kulagini dibine goturunce bu elektrik normal mi yoksa onun bile gelmemesimi lazim 0 ses te

Hocam görsel varsa alabilir miyiz nasıl bir manzara oluştu bende de aynı psudan var endişelenmeye başladım şimdi

Hocam görsel varsa alabilir miyiz nasıl bir manzara oluştu bende de aynı psudan var endişelenmeye başladım şimdi
Hocam bir anda psu arka tarafından alev attı, tüm odayı yanık kokusu aldı gözle bakıldığında psuda yanık gözükmüyor ancak içini açmak lazım, garantiye yollarım diye düşünüyorum onlarda ilgisizmiş zaten, psuya yaklaşıp koklayınca koku hala devam ediyor.

Hocam bir anda psu arka tarafından alev attı, tüm odayı yanık kokusu aldı gözle bakıldığında psuda yanık gözükmüyor ancak içini açmak lazım, garantiye yollarım diye düşünüyorum onlarda ilgisizmiş zaten, psuya yaklaşıp koklayınca koku hala devam ediyor.
Bende de vardı şu kırmızı modelden 500w iyiki satmışım geçmiş olsun bu arada high Power almalısın bence.

FSP kullanıyorum tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,387
Üyeler
185,261
Son üye
gawlecas
Geri