ben de tt kullanıyorum neden patlamasından korkuyorsun ki gayet kaliteli psularıThermaltake in psusu var bende de bi gün patlayacak diye korkuyorum
80W Gold korumayı arttırmiyor kiGeçmiş olsun. İyi yakalamışsın. Geciksen belki tüm parçalar gidebilirsi. PSU önemli ben zamanında daha fazla verip GOLD almıştım. Tavsiyem tier list den bakıp alman. High Power 600W GOLD alabilirsin.
Hocam bendede sharkoon var yeni aldim taktim dün yeni topladim kasa 750 w 80 gold var ama kulagimi fanin dibine götürünce boyle elektrik sesi geliyor yani telefonu sarja baglarsinda bir ince ses gelir ya onun 1 tik fazlasi ama kulagini dibine goturunce bu elektrik normal mi yoksa onun bile gelmemesimi lazim 0 ses teBenimde everest vardı 4 yıl mucizevi bir şekilde dayandı sonra sharkoon'a geçtim hem sessiz hemde kaliteli öneririm.
Hocam bir anda psu arka tarafından alev attı, tüm odayı yanık kokusu aldı gözle bakıldığında psuda yanık gözükmüyor ancak içini açmak lazım, garantiye yollarım diye düşünüyorum onlarda ilgisizmiş zaten, psuya yaklaşıp koklayınca koku hala devam ediyor.Hocam görsel varsa alabilir miyiz nasıl bir manzara oluştu bende de aynı psudan var endişelenmeye başladım şimdi
Bende de vardı şu kırmızı modelden 500w iyiki satmışım geçmiş olsun bu arada high Power almalısın bence.Hocam bir anda psu arka tarafından alev attı, tüm odayı yanık kokusu aldı gözle bakıldığında psuda yanık gözükmüyor ancak içini açmak lazım, garantiye yollarım diye düşünüyorum onlarda ilgisizmiş zaten, psuya yaklaşıp koklayınca koku hala devam ediyor.
yahu coilwhine var psuda nadir de olsa cızırdamaya başlıyorben de tt kullanıyorum neden patlamasından korkuyorsun ki gayet kaliteli psuları
hangi modeli var sendeyahu coilwhine var psuda nadir de olsa cızırdamaya başlıyor