Neler Yeni

Patlayan PSU Platoon

Hasan344

80+ Gold
yahu coilwhine var psuda nadir de olsa cızırdamaya başlıyor
Coilwhine olayının kalite ile alakası yok. Her psuda olabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bütçe az ise aerocool vx serisine bakabilirsin. Bütçe varsa high power,fsp,thermaltake,silverstone gibi markalara bakabilirsin.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Coilwhine olayının kalite ile alakası yok. Her psuda olabiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bütçe az ise aerocool vx serisine bakabilirsin. Bütçe varsa high power,fsp,thermaltake,silverstone gibi markalara bakabilirsin.
bütçem var sorun yaratmadığından değiştirmeye üşeniyorum şimdilik devam bakalım belki ilerde alırım üst versiyonlarını

Cihangir

80+ Gold
geçmiş olsun aga yeni psu aırken bilindik marka alda bu sefer sorun yaşama

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
geçmiş olsun dostum fotoğraf atarmisin bi eğer PSU dan kaynaklı bir durumsa firmaya ilet durumu bir çok markanın sistem parasını karşiliyor

hazeleyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Gökdeniz
geçmiş olsun dostum fotoğraf atarmisin bi eğer PSU dan kaynaklı bir durumsa firmaya ilet durumu bir çok markanın sistem parasını karşiliyor
Fotoğrafta gözüken bi durum yok hocam, ama ciddi şekilde iç kısmı yanık kokuyor

Platoon'un Mouse'unu bile almam, almak istemem. Usb Hub arayüzü üzerinden sorun çıkartır diye.
Siz PSU' sunu almışsınız, iyi cesaret.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hocam bendede sharkoon var yeni aldim taktim dün yeni topladim kasa 750 w 80 gold var ama kulagimi fanin dibine götürünce boyle elektrik sesi geliyor yani telefonu sarja baglarsinda bir ince ses gelir ya onun 1 tik fazlasi ama kulagini dibine goturunce bu elektrik normal mi yoksa onun bile gelmemesimi lazim 0 ses te
Coil Whine dedikleri olay olabilir bobinlerden geliyordur. Bazı psu'larda oluyormuş garantiye gönderdiğinde sorun olarak görmüyorlar onu eğer normal pc kullanırken ses gelmiyorsa sıkıntı olmaz kullanabilirsiniz.

hazeleyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Gökdeniz
Zalman zm600-lx nasıldır ? RX580 4GB ve 1200AF ile kullanacağım. 2.el temiz içi açılmamış.

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Coil Whine dedikleri olay olabilir bobinlerden geliyordur. Bazı psu'larda oluyormuş garantiye gönderdiğinde sorun olarak görmüyorlar onu eğer normal pc kullanırken ses gelmiyorsa sıkıntı olmaz kullanabilirsiniz.
Ya kulagimi dibine götürünce o sea vae yoksa dibine gidenekadar 0 ses

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Öncelikle geçmiş olsun.Şu markalardan (FSP,Cooler Master,High Power,Corsair,ASUS ,SilverStone) birinin 500 yada 600watt olanını korkmadan alabilirsiniz.Harici markalarına hiç bakmayın bile.
Hocam parantez sonuna "vb." koysan iyi olurdu msi, NZXT, Thermaltake, Zalman, be quiet gibi gibi markalar da var

Top Bottom