6000 Mhz CL30 iyi bir değer alınabilirPatriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram mi alıyım 4000 tl verip sizce yoksa bunu alıp sonra yanına bitane daha mı alıyım aynısından
G.Skill 16GB Flare X5 EXPO 6000mhz CL36 DDR5 Ram bu 2300 tl 2 tanesi 4600 tl ye geliyor.
evet bende öyle düşündüm ama marka sıkıntı cıkarır mı nası bi marka diye merak ettim6000 Mhz CL30 iyi bir değer alınabilir
rx7900gre den memnunmusun bende aldım ama sistem daha yok sadece ekran kartı var6000 Mhz CL30 iyi bir değer alınabilir
evet bende öyle düşündüm ama marka sıkıntı cıkarır mı nası bi marka diye merak ettim
alıcagım sitede sadece bu iki secenegim var :/Buna da bir göz at istersen. Ben Corsair Vengeance serisi kullanıyorum. Bunlar 1000 TL daha uyguna. Görseydim bunu alacaktım. Kullanıp memnun kalanlar varLexar ARES RGB (2x16) 32GB DDR5 6000MHz Siyah CL30 AMD EXPO/XMP PC Ram-LD5BU016G-R6000GDLA Uygun Fiyatları ile Tebilonda
LEXAR Marka Lexar ARES RGB (2x16) 32GB DDR5 6000MHz Siyah CL30 AMD EXPO/XMP PC Ram-LD5BU016G-R6000GDLA Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
2 aydır kullanıyorum GRE yi. Gayet memnunum şu an . Nazar değmesinevet bende öyle düşündüm ama marka sıkıntı cıkarır mı nası bi marka diye merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
rx7900gre den memnunmusun bende aldım ama sistem daha yok sadece ekran kartı var
bende 2k icin aldım umarım yeterli gelir korkmuyor değilim :d2 aydır kullanıyorum GRE yi. Gayet memnunum şu an . Nazar değmesin
2K da güzel işler çıkarıyor
O zaman ben olsam Patriotu alırım.alıcagım sitede sadece bu iki secenegim var :/
marka olarak cok dandik bi marka değil demi ? g.skill i biliyorum iyi oldugunu da patriot öneren fazla duymadıgım icin soruyum dedimO zaman ben olsam Patriotu alırım.
korkacak bir şey yok. Hayatımda ilk defa oyun oynarken ekran ayarları ile uğraşmıyorum, herşeyi ultra ayarlayıp rahatıma bakıyorumbende 2k icin aldım umarım yeterli gelir korkmuyor değilim :d
iyi ozaman sevindimkorkacak bir şey yok. Hayatımda ilk defa oyun oynarken ekran ayarları ile uğraşmıyorum, herşeyi ultra ayarlayıp rahatıma bakıyorum
Yok dandik denmez. Amazonda falan yorumları gayet iyimarka olarak cok dandik bi marka değil demi ? g.skill i biliyorum iyi oldugunu da patriot öneren fazla duymadıgım icin soruyum dedim