Neler Yeni

patriot ssd hakkında düşünceleriniz?

evet arkadaşlar patriot ssd hakkında düşünceleriniz nedir bir tanıdığıma 120gb liğini aldırdım fakat okuma da yazmada 300 ün altında neredeyse hdd den pek bir farkı yok

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Eymen Gürel
evet arkadaşlar patriot ssd hakkında düşünceleriniz nedir bir tanıdığıma 120gb liğini aldırdım fakat okuma da yazmada 300 ün altında neredeyse hdd den pek bir farkı yok
120 GB'lığı sorunlu diye hatırlıyorum.
Ne mi düşünüyorum? MİLLİ SSD'miz.

rapstarjustercik

80+ Bronze
Vallahi insanlar çok takıyor yok şu yonga yok şu kadar dram yok şu 0,1 daha fazla olmalı falan, amcam 3 senedir 240gb ssd sandisk plus ve 500 gb sandisk plus kullanıyor, hiçbir sıkıntısını görmedi. Adata dışında patriot samsung kingston sandisk marka ssdler rahatça alınabilir diye düşünoyrum. Fakat itopyadaki dandik ssdler falan dahil değil buna

ahmetruhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ahmet Ruhi AYDEMİR
Herkes patriotu övüyordu forumda bana, birkaç saat içinde de alacağım sisteme dahil edecektim. Kafam karıştı

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Teknoloji şans işidir knk
Sonuçta kronik sorunu yok o yüzden öneriyoruz hiçbir PC parçası kusursuz değildir

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Herkes patriotu övüyordu forumda bana, birkaç saat içinde de alacağım sisteme dahil edecektim. Kafam karıştı
120gb olan modeli sorunlu. Diğer modellerinde bir sorun yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi
120gb olan modeli sorunlu. Diğer modellerinde bir sorun yok
ama paylaşılan konuda 240 da olması gereken ve aslında olan şeklinde bir baylaşım var ortalıkta

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
120 gb lık sorunlu 480 gb lık güzeldir nasıl olsa milli parçalarımızdan

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Adnan
şöyle bir olay var bir markanın bir kaç ürünü kötü olunca markanın kötülenmesi her ürünü kaliteli olmayabilir genelleme yaprak konuşmamak gerek pariot sdd kötü demek yerine patriot markasının şu sdd si kötü demek daha doğru

Vallahi insanlar çok takıyor yok şu yonga yok şu kadar dram yok şu 0,1 daha fazla olmalı falan, amcam 3 senedir 240gb ssd sandisk plus ve 500 gb sandisk plus kullanıyor, hiçbir sıkıntısını görmedi. Adata dışında patriot samsung kingston sandisk marka ssdler rahatça alınabilir diye düşünoyrum. Fakat itopyadaki dandik ssdler falan dahil değil buna
hocam o dandik dediğiniz ssd ler sadece itopya da yok ki her firmada var maalesef

Flexery

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Oğuz
480gb lık fiyatına sandisk 480gb ultra aldım

Top Bottom