❌İndirim Bitti! Patriot Viper VP4300 Lite 2TB NVMe M.2 SSD 3.699 TL

red1x

80+
Reaksiyon skoru
92
Evet 2TB yerine 1TB yazmışlar gibi duruyor. Satıcının kendi sitesinde 2TB lık yok sadece 1TB var. Boşuna sipariş etmeyin iptal gelir.
Yorumlarda ki sslerde 2tb görünüyor ama.
Edit: Başka satıcının ürününe atılan yorum imiş.

Yorumlarda ki sslerde 2tb görünüyor ama.
Edit: Başka satıcının ürününe atılan yorum imiş.
Mevcut satıcıdan alan da birkaç yorum var onlarda da 2TB görünüyor ama onlar eski satış olabilir. Güncel stok varken kendi sitesine eklememeleri saçma olur diye direk kendi sitelerine baktım ben.

Mevcut satıcıdan alan da birkaç yorum var onlarda da 2TB görünüyor ama onlar eski satış olabilir. Güncel stok varken kendi sitesine eklememeleri saçma olur diye direk kendi sitelerine baktım ben.
Denemekten zarar gelmez gibi peşin fiyatına 3 taksit hem. Halihazırda 3tb diskim olmasa düşünürdüm :)

Denemekten zarar gelmez gibi peşin fiyatına 3 taksit hem. Halihazırda 3tb diskim olmasa düşünürdüm :)
Tabi canım orası öyle. Karttan alıyorsun iptal gelse bile maks 7 güne karta geri geliyor iadesi. Bende aynı şekil mevcutta 4TB depolamam olmasa denerdim belki gelir diye.

Çok çok büyük ihtimalle 1 tb yerine 2 tb yazılmıs diğer sitelerdeki fiyatlara bakarak. ilk defa boyle bir konudaki olmayacak indirime güvenerek alım yaptım . Ben aldıysam büyük ihtimalle iptal gelir :D

çektim bende bi tane. son 2 stok kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çöktüm, iptal olsa bile alt limitsiz çek gelir.

çek gelmezse thh gelir herkes ayağını denk alsın. :kekw:
thh işi bitti :D etik ve ahlaka uymayan sebeplerden dolayı artık satıcıyı haklı buluyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,483
Üyeler
183,842
Son üye
nemesis060
Geri