Paw3395 vs paw3950 hangisi daha iyi

buğra67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
104
Vxe r1 pro max modelini alacaktım başka model araştırmaya başladım ve darmoshark m3 pro max modeline bakıyorum şuan sensör olarak m3 pro hem 8k hz hemde sensör olarak r1 den önde hangisi daha mantıklı

hangisi eline uyarsa onu al 3950 daha iyi ama 3395le aradaki fark hissedilmiyor ve 8k hz işi bana kolpa geliyor denedim bir fark hissedemedim

Darmoshark malzeme kalitesi aşırı kötü. 3395 ile 3950 arasında lod farkı dışında bir şey hissetmedim günlük aktif olarak iki sensörüde kullanıyorum. 1khz ile 8khz farkı hissediliyor.

hangisi eline uyarsa onu al 3950 daha iyi ama 3395le aradaki fark hissedilmiyor ve 8k hz işi bana kolpa geliyor denedim bir fark hissedemedim
var knk oyunda hissediliyor ama fps düşürüyor hatta drop yediriyor o yüzden 4k 2k en iyisi

Chatgptye göre 3950 nin pil oprimizasyonu daha iyiymiş. 3395, 2k, 4k ve 8k'da daha optimize çalışır diyor. Ama bu farkın hissetmek için sistem high end, en az 360 hz monitorlü sistem olması lazımmış.

Bu sensör farkları yüksek hz değerlerinde mi fark ediliyor, yani 1k hz de sensör farkının pek bir önemi var mı?

Vxe R1 Pro Max modelini kullanıyorum onunda sensörü PixArt PAW3395 optik sensör

Çok minimal farklar göz boyamak için yapılan satış stratejileri eli kolu tutmayan suçu klavyemde rt 8khz yok mouse da 8khz yok vs. Gibi şeylere atıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki sycrox v6 ile v8 arasındaki ne fark var
Sadece boyut farkı var

Çok minimal farklar göz boyamak için yapılan satış stratejileri eli kolu tutmayan suçu klavyemde rt 8khz yok mouse da 8khz yok vs. Gibi şeylere atıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece boyut farkı var
Hangisi daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,403
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4