Payday 2 Alınır mı ?

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,891
Arkadaşlar öncelikle selam,payday2 indirime girmiş 4,40tl biliyorum 2tlye düştüğü oluyor ama indirim 1 kasımda bitiyormuş yani cadılar bayramı indiriminide içinde kapsıyor.DLC muhabbetinide biliyorum 30 TL'lik paket var onu alırsam valorant vp çekemiyeceğim payday2 hiç oynamadım o yüzden sarıcak mı onuda bilmiyorum 2 arkadaşımda daha var oyun %50 2 kişi oynarız önerir misiniz almamı? Direk oyunu mu alıyım yoksa 30 TL'lik paketle mi alayım ?

Arkadaşlar öncelikle selam,payday2 indirime girmiş 4,40tl biliyorum 2tlye düştüğü oluyor ama indirim 1 kasımda bitiyormuş yani cadılar bayramı indiriminide içinde kapsıyor.DLC muhabbetinide biliyorum 30 TL'lik paket var onu alırsam valorant vp çekemiyeceğim payday2 hiç oynamadım o yüzden sarıcak mı onuda bilmiyorum 2 arkadaşımda daha var oyun %50 2 kişi oynarız önerir misiniz almamı? Direk oyunu mu alıyım yoksa 30 TL'lik paketle mi alayım ?
Bak ben Almıştım 2tlye Hiç Sarmadı Sıkıldım Çünkü bir şey yoktu oyunda Arkadaşlarınla Oynarsan Çok İyi Olur Ama Bence Tek Başına Sıkıcı Hem Bence Dlc Alma 4tl ya Vp'nide Yatır Bitsin Ne Yapıcaksın Skinleri "Payday 2'de".

Yani oyunu 100%al dlc olmasada olur
Arkadaşlarla oymarken sıkılmazsın 99% güzel ortam

Oyunu al dlcler yeni başlayan biri için çokta önemli değil. Arkadaşlarınla oynayınca oyunu seveceğini düşünüyorum.

Yani oyunu 100%al dlc olmasada olur
Arkadaşlarla oymarken sıkılmazsın 99% güzel ortam
2 arkadaşımda var oyun 1i çoğu zaman giremiyor 1ide arada bir genellikle valorant oynuyoruz onunla karar veremedim hocam.

2 arkadaşımda var oyun 1i çoğu zaman giremiyor 1ide arada bir genellikle valorant oynuyoruz onunla karar veremedim hocam.
Oynayacak insanlar bulursun cok rahat dc sunucularinda bazi zorlu gorev felan akiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,320
Üyeler
188,403
Son üye
VeyselCftc63
Geri