TheEmperorr
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Tamamdır dostum teşekkür ederim başka tavsiyen var mıdır ? Bir de bu sistem 65-70 civarına gelecek makul mu sence ?240mm sıvı soğutucu alacağına thermaliht çift fanlı kule tipi soğtucu al .
7800x3d fiyati artirmis gibi . Ekran kartını da ventus alma . Galax felan al.Tamamdır dostum teşekkür ederim başka tavsiyen var mıdır ? Bir de bu sistem 65-70 civarına gelecek makul mu sence ?
Çok hocam o fiyat. Ekran kartını 4070 super almakta kararlı mısın? O fiyata RX 9070 var onu da düşünebilirsin.Tamamdır dostum teşekkür ederim başka tavsiyen var mıdır ? Bir de bu sistem 65-70 civarına gelecek makul mu sence ?
Evet de şu an bu fiyata alabileceğim daha iyi bir işlemci var mıdır emin değilim. Upgrade seçeneklerinde de ventus harici maleesef koymamışlar çok mu bozar onu ben de düşündüm ama..7800x3d fiyati artirmis gibi . Ekran kartını da ventus alma . Galax felan al.
Sadece oyun bazlı düşünmüyorum aynı zamanda yazılımla uğraşıyorum o yüzden Nvidia benim için şu an daha ideal gibi. Bu arada akakçe ve cimriden tek tek parça fiyatlarına baktığımda en ucuz haliye 69.500 gibi bir fiyata geliyor ama size neden pahalı geldi ?Çok hocam o fiyat. Ekran kartını 4070 super almakta kararlı mısın? O fiyata RX 9070 var onu da düşünebilirsin.
Hazır sistemlerin olayı o zaten toplu para verip bütün parçaları aynı yerden alıyorsun o yüzden indirim yapmaları gerekir. Hazır sistemler piyasa fiyatından en az %10-15 ucuz olmalı. İndirim takip ederek istediğin parçaları çok daha ucuza alabilirsin.Evet de şu an bu fiyata alabileceğim daha iyi bir işlemci var mıdır emin değilim. Upgrade seçeneklerinde de ventus harici maleesef koymamışlar çok mu bozar onu ben de düşündüm ama..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece oyun bazlı düşünmüyorum aynı zamanda yazılımla uğraşıyorum o yüzden Nvidia benim için şu an daha ideal gibi. Bu arada akakçe ve cimriden tek tek parça fiyatlarına baktığımda en ucuz haliye 69.500 gibi bir fiyata geliyor ama size neden pahalı geldi ?
Dediğiniz soğutucu anakarttan dolayı siğarmi hocam bende cooler master 212x Duo var ondan büyüğü sigmicak gibi anakartin soldaki plastikten dolayı.240mm sıvı soğutucu alacağına thermaliht çift fanlı kule tipi soğtucu al .
Hocam sizden sonra biraz daha araştırma yaptım 4070S yerine 4070Ti Superli bir hazır sistem buldum geri kalan özellikleri aynı diyebiliriz ve arada 1 k fark var bu uygun mudur sizce sadece kartın markası Gainward o biraz kafamı kurcaladı çoğu yerde sorunsuz kullandığını söylüyor insanlar ama emin olamadım.Hazır sistemlerin olayı o zaten toplu para verip bütün parçaları aynı yerden alıyorsun o yüzden indirim yapmaları gerekir. Hazır sistemler piyasa fiyatından en az %10-15 ucuz olmalı. İndirim takip ederek istediğin parçaları çok daha ucuza alabilirsin.
sıkıntı olmaz. işlemci ne o sistemde 7500f mi ?Hocam sizden sonra biraz daha araştırma yaptım 4070S yerine 4070Ti Superli bir hazır sistem buldum geri kalan özellikleri aynı diyebiliriz ve arada 1 k fark var bu uygun mudur sizce sadece kartın markası Gainward o biraz kafamı kurcaladı çoğu yerde sorunsuz kullandığını söylüyor insanlar ama emin olamadım.
link atarsanız daha iyi olur hocam.Hocam sizden sonra biraz daha araştırma yaptım 4070S yerine 4070Ti Superli bir hazır sistem buldum geri kalan özellikleri aynı diyebiliriz ve arada 1 k fark var bu uygun mudur sizce sadece kartın markası Gainward o biraz kafamı kurcaladı çoğu yerde sorunsuz kullandığını söylüyor insanlar ama emin olamadım.
Hayır, gene 7800x3dsıkıntı olmaz. işlemci ne o sistemde 7500f mi ?
Spam olarak görüyor linki atamadım ben özelliklerini görsel olarak bırakayımlink atarsanız daha iyi olur hocam.
bu ne kadar ?Hayır, gene 7800x3d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Spam olarak görüyor linki atamadım ben özelliklerini görsel olarak bırakayım