Neler Yeni

Paylaştığım görseldeki gibi bir sistem toplamayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem
değiştirmem, çıkarmam, eklemem gereken bir parça var mıdır? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Edit: Aşağıda yorumlarda daha farklı bir sistem buldum gelecek yorumları o sistem üzerinden yapabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Ekler

• 2.png
    2.png
    72.1 KB · Hit: 66
Son düzenleme:

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
240mm sıvı soğutucu alacağına thermaliht çift fanlı kule tipi soğtucu al .

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır dostum teşekkür ederim başka tavsiyen var mıdır ? Bir de bu sistem 65-70 civarına gelecek makul mu sence ?

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
Steam ID
HouSH
Tamamdır dostum teşekkür ederim başka tavsiyen var mıdır ? Bir de bu sistem 65-70 civarına gelecek makul mu sence ?
7800x3d fiyati artirmis gibi . Ekran kartını da ventus alma . Galax felan al.

Viper88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Vederson
Çok hocam o fiyat. Ekran kartını 4070 super almakta kararlı mısın? O fiyata RX 9070 var onu da düşünebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem
7800x3d fiyati artirmis gibi . Ekran kartını da ventus alma . Galax felan al.
Evet de şu an bu fiyata alabileceğim daha iyi bir işlemci var mıdır emin değilim. Upgrade seçeneklerinde de ventus harici maleesef koymamışlar çok mu bozar onu ben de düşündüm ama..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok hocam o fiyat. Ekran kartını 4070 super almakta kararlı mısın? O fiyata RX 9070 var onu da düşünebilirsin.
Sadece oyun bazlı düşünmüyorum aynı zamanda yazılımla uğraşıyorum o yüzden Nvidia benim için şu an daha ideal gibi. Bu arada akakçe ve cimriden tek tek parça fiyatlarına baktığımda en ucuz haliye 69.500 gibi bir fiyata geliyor ama size neden pahalı geldi ?

Viper88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Vederson
Evet de şu an bu fiyata alabileceğim daha iyi bir işlemci var mıdır emin değilim. Upgrade seçeneklerinde de ventus harici maleesef koymamışlar çok mu bozar onu ben de düşündüm ama..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece oyun bazlı düşünmüyorum aynı zamanda yazılımla uğraşıyorum o yüzden Nvidia benim için şu an daha ideal gibi. Bu arada akakçe ve cimriden tek tek parça fiyatlarına baktığımda en ucuz haliye 69.500 gibi bir fiyata geliyor ama size neden pahalı geldi ?
Hazır sistemlerin olayı o zaten toplu para verip bütün parçaları aynı yerden alıyorsun o yüzden indirim yapmaları gerekir. Hazır sistemler piyasa fiyatından en az %10-15 ucuz olmalı. İndirim takip ederek istediğin parçaları çok daha ucuza alabilirsin.

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Yusuf
Dediğiniz soğutucu anakarttan dolayı siğarmi hocam bende cooler master 212x Duo var ondan büyüğü sigmicak gibi anakartin soldaki plastikten dolayı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerem
Hazır sistemlerin olayı o zaten toplu para verip bütün parçaları aynı yerden alıyorsun o yüzden indirim yapmaları gerekir. Hazır sistemler piyasa fiyatından en az %10-15 ucuz olmalı. İndirim takip ederek istediğin parçaları çok daha ucuza alabilirsin.
Hocam sizden sonra biraz daha araştırma yaptım 4070S yerine 4070Ti Superli bir hazır sistem buldum geri kalan özellikleri aynı diyebiliriz ve arada 1 k fark var bu uygun mudur sizce sadece kartın markası Gainward o biraz kafamı kurcaladı çoğu yerde sorunsuz kullandığını söylüyor insanlar ama emin olamadım.

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
Steam ID
HouSH
Hocam sizden sonra biraz daha araştırma yaptım 4070S yerine 4070Ti Superli bir hazır sistem buldum geri kalan özellikleri aynı diyebiliriz ve arada 1 k fark var bu uygun mudur sizce sadece kartın markası Gainward o biraz kafamı kurcaladı çoğu yerde sorunsuz kullandığını söylüyor insanlar ama emin olamadım.
sıkıntı olmaz. işlemci ne o sistemde 7500f mi ?

Viper88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Vederson
link atarsanız daha iyi olur hocam.

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
Steam ID
HouSH