Neler Yeni

❌İndirim Bitti! PAZARAMA İLK SİPARİŞE ÖZEL ALT LİMİTSİZ 150₺ KUPON

332merek

80+ Bronze
Yeteri kadar kişinin kişisel bilgisini almışlardır. O yüzden iptal etmişlerdir :D
maalesef bazı çok zeki arkadaşlar maillerle farklı hesaplar açıp farklı sanal kartlardan 150 TL altı ürünlerden 10 larca hesaplardan sipariş verdiği için kuponu iptal ettiler

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet sunal
Yeteri kadar kişinin kişisel bilgisini almışlardır. O yüzden iptal etmişlerdir :D
bende ayçiçek yağı almıştım iptal olmuş o kupon sınırı geçtiği için iptal etmişler
Mesaj otomatik birleştirildi:

maalesef bazı çok zeki arkadaşlar maillerle farklı hesaplar açıp farklı sanal kartlardan 150 TL altı ürünlerden 10 larca hesaplardan sipariş verdiği için kuponu iptal ettiler
ben maille hesap açmaya başaramadım sadece telefon numarasıyla açabildim herkeste öyleydi galiba

332merek

80+ Bronze
SAYIN ARKADAŞLAR DEDİKLERİMİ OKURMUSUNUZ LÜTFEN

SİPARİŞ SADECE MOBİL UYGULAMADAN VERİLİYOR BU 1

MAİLLE YENİ HESAP AÇILMIYOR SADECE TEL NO YA SMS GÖNDERİYORLAR BU 2

SİPARİŞ HALEN VEREBİLİRSİNİZ ZATEN, ANCAK TÜM VERİLEN SİPARİŞLER İPTAL EDİLİYOR BU 3

KingDeViL

80+ Bronze
bende ayçiçek yağı almıştım iptal olmuş o kupon sınırı geçtiği için iptal etmişler

ben maille hesap açmaya başaramadım sadece telefon numarasıyla açabildim herkeste öyleydi galiba
Kod sınırı geçtiyse kodu kapatmaları gerekir. N11de bu böyledir. Bu adamlar kişisel bilgi topluyor bence.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Hepsiburada da yeni hesap açıp selam100 kodu ile 200₺ üzeri 100₺ indirim oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mehmet sunal
Kod sınırı geçtiyse kodu kapatmaları gerekir. N11de bu böyledir. Bu adamlar kişisel bilgi topluyor bence.
hocam iş bankasının uygulaması iş bankasının kişisel bilgiye ihtiyacı varmıdır bilmiyorum. bana pek mantıklı gelmedi ama oladabilir tabii ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Lütfü A
Kervan yolda düzülür mantığıyla kampanya yapmışlar ilk siparişlerde olmayan güvenlik önlemlerini sıra annemin babamın tellerine gelince akıllarına gelmiş hata verdi 😅

hamonbru

80+
Hepsiburada da yeni hesap açıp selam100 kodu ile 200₺ üzeri 100₺ indirim oluyor.
Hepsiburada'dan hesap açması dert oturum açması dert sipariş vermesi ayrı dert. Her aşamada telefon numarası istiyor sms'e doğrulama kodu atıyor yok beğenmedim mailine kod gönderdim diyor. Hala hepsiburada hesabı açılmamış telefon numarası varsa açın faydalanın tabi ki :)

Burası türkiye bu kampanyaları düzenleyenler hala öğrenemediler mi yoksa bilerek mi yapıyorlar şüphe ediyorum. Öyle güvenlik önleminden falan da bahsetmiyorum şu kampanyaya 300₺ alt limit koysalar hem ihtiyacını alarak kullananlara sağlam bir indirim olmuş olur hem de yine cebinden biraz para çıkması gerekeceği için suistimal etmek isteyenlere o kadar cazip gelmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,385
Üyeler
159,616
Son üye
sen ve ben
Top Bottom